Ο ΠΑΟΚ λέει «όχι» σε λιγότερα εισιτήρια από το 2014

Ο ΠΑΟΚ λέει «όχι» σε λιγότερα εισιτήρια από το 2014

Ο ΠΑΟΚ λέει «όχι» σε λιγότερα εισιτήρια από το 2014

Ποια είναι η θέση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ενόψει της δεύτερης σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (27/4) με βασικότερο θέμα, αυτό που αφορά τον αριθμό των εισιτηρίων.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε ευθύς εξαρχής «όχι» στην πρόταση της ΕΛ.ΑΣ για 13.000 εισιτήρια επισημαίνοντας ότι από την στιγμή που το ΟΑΚΑ εμφανίζεται να είναι το μόνο ασφαλές γήπεδο για τη διεξαγωγή του τελικού «ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί με το παράδειγμα του 2014 τουλάχιστον, είτε δεν είναι και κακώς μας παρουσιάζεται έτσι».

Στον τελικό του 2014 ο ΠΑΟΚ είχε πάρει περίπου 21.500 εισιτήρια, ενώ όπως χαρακτηριστικά λένε στη Μικράς Ασίας «αποδεχθήκαμε το ΟΑΚΑ ως την έδρα του τελικού, παρότι είναι η έδρας μιας φιναλίστ, επειδή Κυβέρνηση και ΕΠΟ επιμένουν πως είναι το μόνο γήπεδο που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια ικανού αριθμού θεατών των δυο ομάδων».

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, «η πρόταση για 13.000 εισιτήρια δεν επιβεβαιώνει αυτή την εκτίμηση» και όπως προσθέτουν, «απαιτούμε οι φορείς που εμπλέκονται να αποδείξουν έμπρακτα, να αναλάβουν την ευθύνη και να διοργανώσουν σωστά έναν κανονικό τελικό, με ικανό αριθμό θεατών, χωρίς επεισόδια. Αυτή είναι δική τους μέριμνα και ευθύνη, όπως φυσικά ήταν και πέρυσι, ασχέτως αν για την πλημμελή δουλειά της Αστυνομίας τιμωρήθηκε μόνο ο ΠΑΟΚ».

Best of internet