Ψηλά το θέμα της ασφάλειας για τον ΠΑΟΚ

Ψηλά το θέμα της ασφάλειας για τον ΠΑΟΚ

bet365

Τα ζητήματα ασφαλείας αποτελούν τη νο 1 προτεραιότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει της σημερινής (14.00) σύσκεψης στα γραφεία της ΕΠΟ ενόψει του τελικού της 12ης Μαΐου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (25/4) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη και καθοριστική σύσκεψη ενόψει του τελικού της 12ης Μαΐου, με τον ΠΑΟΚ να μαθαίνει όλα όσα θα συμβούν ή προγραμματίζονται για την ασφαλή και ομαλή τέλεση του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι παράγοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Χρυσόστομο Γκαγκάτση, έχουν χαράξει μια πολιτική που θα ακολουθήσουν σ’ ότι αφορά τα διαδικαστικά ζητήματα του τελικού, αρχής γενομένης από την σημερινή σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων πλευρών, που θα πραγματοποιηθεί στις 14.00 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ θέτει ως κυριότερο θέμα αυτό της ασφαλής μετάβασης των φίλων της ομάδας και ακολούθως αυτά που αφορούν την ασφάλεια της ομάδας και το θέμα των εισιτηρίων, που θα παραλάβουν (εκτός κι αν υπάρξει κάποια… έκπληξη από πλευράς Πολιτείας και Αστυνομίας) οι δύο φιναλίστ.

Στη Μικράς Ασίας γνωρίζουν τα όσα έχουν ακουστεί περί 15.000 εισιτηρίων στις δύο ομάδες, ωστόσο περιμένουν να πληροφορηθούν και επίσημα τις σκέψεις των διοργανωτών γύρω από θέματα ασφαλείας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα