Εκπρόσωποι των FIFA / UEFA και μέλη της Monitoring Committee στον τελικό Κυπέλλου

Δημήτρης Τομαράς
Εκπρόσωποι των FIFA / UEFA και μέλη της Monitoring Committee στον τελικό Κυπέλλου

bet365

Οριστικοποιήθηκε ότι στον τελικό της 12ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο θα είναι παρόντες εκπρόσωποι των FIFA / UEFA καθώς και μέλη της Monitoring Committe της ΕΠΟ. Ποιά η ενημέρωση της ελληνικής Ομοσπονδίας.
Η πλευρά της Ε.Π.Ο. ενημερώθηκε ότι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στις 12 Μαΐου θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι των Διεθνών Συνομοσπονδιών και μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης της ελληνικής Ομοσπονδίας. Κατά τα άλλα σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ τρεις ώρες διήρκησε η συνάντηση-ακρόαση της αντιπροσωπείας της Ε.Π.Ο, αποτελούμενης από τον πρόεδρό της κ. Ε. Γραμμένο, τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Ν.Βακάλη και τον εκτελεστικό γραμματέα κ. Α. Δέδε με εκπροσώπους της επιτροπής Ομοσπονδιών της FIFA στη Ζυρίχη. Τις διεθνείς Συνομοσπονδίες εκπροσώπησαν οι κ,κ. Χ.Χούμπελ, Ε.Ντερβίσαι, Ι.Βέλα, Μ.Γεωργίου (επιτροπή παρακολούθησης), Μ.Βάσαλο (FIFA), Ζ.Λάκοβιτς (UEFA), καθώς και στελέχη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Στην συνάντηση, που έγινε σε άριστο κλίμα και πνεύμα συνεργασίας (σ.σ. όπως αναφέρει η ΕΠΟ), ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένος έκανε εφ όλης της ύλης ανάλυση της κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παρουσίασε συγκεκριμένο πλάνο εκσυγχρονισμού της διοικητικής δομής και λειτουργίας του με βασικές προτεραιότητες τα θέματα:
*διακυβέρνησης του ποδοσφαίρου,
*επιτάχυνσης της διαδικασίας απονομής δικαιοσύνης στα πρότυπα των FIFA/UEFA
*νέου επιχειρηματικού προτύπου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο,
*δημιουργίας θεσμικού πλαισίου κατά της χειραγώγησης αγώνων
*καταπολέμησης της βίας και των δυσμενών δηλώσεων.
Τα μέλη της επιτροπής ομοσπονδιών της FIFA αναμένεται σύντομα να εισηγηθούν προς την Ε.Ε. της Διεθνούς Ομοσπονδίας σχετικά με την αναφορά Χούμπελ για GREXIT.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα