Δημάτος: «Αυτά τα παιδιά μίλησαν στην καρδιά του ΑΕΚτζη»

Δημάτος: «Αυτά τα παιδιά μίλησαν στην καρδιά του ΑΕΚτζη»

Gazzetta team
Δημάτος: «Αυτά τα παιδιά μίλησαν στην καρδιά του ΑΕΚτζη»

bet365

Το εγκώμιο των παικτών της ΑΕΚ έπλεξε ο διευθυντής επικοινωνίας της... κιτρινόμαυρης ΠΑΕ Ανδρέας Δημάτος, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «αυτά τα παιδιά είναι εμπνευστές ονείρων».

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης, αν ο Καλάθης μοιράσει τις περισσότερες ασίστ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έχει ως εξής: «Oχι Μανόλο... Αυτά τα παιδιά δεν είναι απλώς... κλέφτες ονείρων! Αυτά τα παιδιά είναι οι εμπνευστές των ονείρων μας! Αυτά τα παιδιά προέρχονται από μια ΑΕΚ παλιάς εποχής! Χωρίς ίσως και οι ίδιοι να το γνωρίζουν! Αυτά τα παιδιά δεν παραδόθηκαν ποτέ! Δεν σταμάτησαν να παλεύουν ακόμα κι όταν όλα έδειχναν χαμένα! Και να ήταν μόνο μια φορά... Κάτι που επαναλαμβάνεται συνέχεια δεν είναι συγκυρία, είναι πλέον ιστορία!

Αυτά τα παιδιά δεν πούλησαν ποτέ οπαδιλίκι, δεν πρόσβαλλαν κανέναν (αντίθετα κάποιοι έσταζαν δηλητήριο ακόμα και στη διάρκεια της μεγάλης τους προσπάθειας μέχρι τη δικαίωση από το γκολ του Λάζαρου), δεν αναζήτησαν άλλοθι, δεν έβγαλαν αλαζονεία, απέφυγαν τα μεγάλα λόγια, δεν ασχολήθηκαν ποτέ όταν κάποιοι τους υποτιμούσαν, δεν έψαξαν δικαιολογίες, ασχολήθηκαν μόνο με τα δικά τους λάθη, μάτωσαν για την υπέρβαση, πόνεσαν για τον συμπαίκτη τους, στάθηκαν όρθιοι στα δύσκολα, έγιναν άντρες και προσωπικότητες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μέσα από την κοινή προσπάθεια! Ανδρώθηκαν μέσα από την ανάσταση της ΑΕΚ!

Είναι πραγματικά ευτυχία να ζεις αυτή την πολύ όμορφη και θεότρελη παρέα από τόσο κοντά. Να ζεις μια παρέα τόσο διαφορετικών ανθρώπων να ενεργούν σαν ένας άνθρωπος. Τόσο διαφορετικοί και τόσο ίδιοι ταυτόχρονα!

Αυτά τα παιδιά περιμένουν την Κυριακή την αποθέωση. Γιατί το αξίζουν. Γιατί κανείς δεν μπορεί να τους στερήσει την επιβράβευση για όσα έχουν πετύχει. Γιατί κατάφεραν και πάλι να μιλήσουν στην καρδιά του ΑΕΚτζή!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα