Κούγιας: «Ζητώ συγνώμη, οι άχρηστοι συνεργάτες μου δεν έγραψαν σωστά το όνομα»

Gazzetta team
Κούγιας: «Ζητώ συγνώμη, οι άχρηστοι συνεργάτες μου δεν έγραψαν σωστά το όνομα»

bet365

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ ζήτησε συγνώμη προς τον επιλοχία Κουκλάτζη και τόνισε πως «οι άχρηστοι συνεργάτες μου και ο άχρηστος τυπογράφος στη Λάρισα έγραψαν λάθος το όνομα του στη φανέλα μας»

Με προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε συγνώμη από τον Επιλοχία Κούκλατζη ενώ ήταν έξαλλος με τους συνεργάτες του. Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ είχε αποφασίσει στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (18/4) να τιμήσει με μήνυμα στην φανέλα τόσο τον αδικοχαμένο πιλότο Γιώργο Μπαλταδώρο, όσο και τους δύο Έλληνες αξιωματικούς που βρίσκονται σε τουρκική φυλακή. Το μήνυμα στις φανέλες είχε ένα λάθος, αφού το επίθετο του Επιλοχία Κούκλατζη είχε γραφτεί λάθος στην φανέλα.

Έτσι, ο γνωστός ποινικολόγος αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη για το λάθος αυτό.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Θέλω να ζητήσω προσωπική συγγνώμη από αυτό το ηρωικό λεβεντόπαιδο, τον Επιλοχία Κούκλατζη, γιατί οι άχρηστοι συνεργάτες μου και ο άχρηστος τυπογράφος στη Λάρισα έγραψαν λάθος το όνομα του στη φανέλα μας.

Θέλω να δώσω μια υπόσχεση: Εγώ στην ΑΕΛ θα τα διορθώσω όλα, γιατί αυτό αξίζουν οι οπαδοί μας και η ιστορία μας»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα