Οπαδός έσπρωξε τον Λαμπρόπουλο (vid, pics)

Gazzetta team
Οπαδός έσπρωξε τον Λαμπρόπουλο (vid, pics)

bet365

Μικροεπεισόδιο μετά το τέλος του αγώνα στο AEL FC ARENA με οπαδό που είχε μπει μέσα να πανηγυρίσει τη νίκη αλλά έφτασε να σπρώχνει τον Λαμπρόπουλο.

Με το που ο Ζαχαριάδης σφύριξε την λήξη του αγώνα που βρήκε την ΑΕΛ να κερδίζει την ΑΕΚ με 2-1, όλοι οι... βυσσινί έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την μεγάλη ανατροπή. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν και οπαδοί με σκοπό να χαρούν με τους παίκτες του Ντόστανιτς, αλλά δυστυχώς ανάμεσά τους υπήρξε και ένας ανόητος. Και είναι ανόητος γιατί χωρίς λόγο πήγε και έσπρωξε τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Ευτυχώς το μικροεπεισόδιο αυτό δεν πήρε μεγάλη έκταση, καθώς οι άνθρωποι της ασφάλειας τράβηξαν άμεσα τον οπαδό της ΑΕΛ, ενώ και ο παίκτης της Ένωσης πήγε στα αποδυτήρια χωρίς να δώσει συνέχεια. Δεν αποκλείεται πάντως αυτή η ανεγκέφαλη κι απαράδεκτη κίνηση να στοιχίσει και κάποια τιμωρία στους Θεσσαλούς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα