Έτοιμοι για... καλπασμό στον τελικό του Κυπέλλου

Έτοιμοι για... καλπασμό στον τελικό του Κυπέλλου

bet365

Μετά τον ΠΑΟΚ κι η ΑΕΚ θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του «φαβορί» αλλά η ΑΕΛ εμφανίζεται έτοιμη να διαψεύσει τα προγνωστικά.

Λάρισα - ΑΕΚ με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας του Πανιώνιου με 3-1 και έβαλε τις βάσεις για τη συμμετοχή του στον τελικό Κυπέλλου.

Σήμερα (19:30, OTE Sport 1 HD), η ΑΕΛ φιλοξενεί την ΑΕΚ σ' ένα ματς όπου οι «βυσσινί» έχουν τη δίψα να... σοκάρουν την Ένωση και να της βάλουν δύσκολα για την ρεβάνς.

Ο Ντόστανιτς δεν υπολογίζει στους Περόνε, Λαγό που είναι τιμωρημένοι αλλά και τον τραυματία Γκόικοβιτς.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ξενοδόχοβ, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Ουάλας, Γκόλιας, Φατιόν, Μπάλλας, Μασούρας, Λεοζίνιο, Μιλισάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Δερμιτζάκης, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Ναζλίδης, Μακρής

Από την άλλη ο Μανόλο Χιμένεθ, δεν θα έχει στα πλάνα του τους Έλντερ Λόπες, Παναγιώτη Κονέ, Ούρος Τσόσιτς καθώς και τους Αντρέ Σιμόες, Μάρκο Λιβάια και Γιώργο Γιακουμάκη.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιούσης, Αραούχο, Αντωνίου

Θυμίζουμε πως τα... αίματα ανέβηκαν όταν η ΑΕΛ ζήτησε να γίνει αντιντόπινγκ κοντρόλ. Ο Ανδρέας Δημάτος έκανε λόγο για αισχρή προσβολή και στη συνέχεια ήρθε η απάντηση από την ομάδα του Κάμπου, όπου τονίστηκε πως «σεβόμαστε την ιστορία της ΑΕΚ αλλά και τη δική μας. Το θέμα θεωρείται λήξαν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα