Μαλεζάς: «Μας αδικούν όσα έγιναν με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μαλεζάς: «Μας αδικούν όσα έγιναν με τον Ολυμπιακό»

bet365

Κατά τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Στέλιο Μαλεζά, ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντέδρασε μετά τα όσα συνέβησαν στο περιθώριο του ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έβαλε ο ΠΑΟΚ, περνώντας εύκολα από τη Νέα Σμύρνη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κι επικρατώντας με 1-3 του Πανιώνιου.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Στέλιος Μαλεζάς αναφέρθηκε στην αντίδραση των «ασπρόμαυρων», μετά τα δυσάρεστα που «σημάδεψαν» την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για το αν ήταν εύκολο το ματς με τον Πανιώνιο: «Όχι δεν ήταν τόσο εύκολο, ήμασταν τυχεροί που προηγηθήκαμε στην δεύτερη ευκαιρία μας. Ήμασταν όπως έπρεπε για να μπορέσουμε να πάρουμε σκορ πρόκρισης».

Για τα όσα έγιναν την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά από αυτό που έγινε την Κυριακή, έπρεπε να δείξουμε ότι αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό μας αδικεί και έπρεπε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι δίκαια βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε».

Για την προσήλωση που δείχνει ο ΠΑΟΚ: «Το σημαντικό είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε μπροστά μας τώρα το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και όπως είπα πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι δίκαια είμαστε εκεί που είμαστε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα