Κόρμπος: «Ο κόσμος μας στηρίζει πάντα»

Gazzetta team
Κόρμπος: «Ο κόσμος μας στηρίζει πάντα»

bet365

Στη στήριξη του κόσμου του Πανιώνιου στα εύκολα και στα δύσκολα, όπως και στην ήττα από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο αρχηγός των «κυανέρυθρων», Παναγιώτης Κόρμπος.

Ο Πανιώνιος δεν τα κατάφερε στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3 από τους «ασπρόμαυρους» της Θεσσαλονίκης και βλέποντας τις πιθανότητές του για πρόκριση στον τελικό σχεδόν να μηδενίζονται.

Στην απειρία των παικτών του «Ιστορικού» στάθηκε ο αρχηγός τους, Παναγιώτης Κόρμπος, ευχαριστώντας και πάλι τους οπαδούς της ομάδας του, που χειροκρότησαν τους παίκτες, παρά τη βαριά ήττα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην CosmoteTV:

«Κάποιος που θα ακούσει το σκορ και δεν θα έχει δει το παιχνίδι θα πει πως η δυναμικότητα του ΠΑΟΚ μέτρησε. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από πλάγιο και τα άλλα δύο από δικά μας λάθη, αυτά τα γρήγορα γκολ ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα. Ο Πανιώνιος όσο είμαι εγώ εδώ τουλάχιστον είναι ομάδα με πάθος και ένταση, ο ένας καλύπτει τον άλλον σε κάθε ματς, όλοι πέφταμε πάνω στην μπάλα σαν καμικάζι πάντα.

Η απειρία μέτρησε σήμερα, σε αυτά τα διπλά παιχνίδια ο πρωταρχικός στόχος είναι να κρατήσεις τουλάχιστον το μηδέν στο πρώτο ματς, είχαμε πει ότι ας ερχόταν 0-0 αν γίνεται, δεν θέλαμε να δώσουμε γρήγορο τέμπο. Μέτρησε σίγουρα η απειρία, χωρίς να θέλω να μειώσω τη δυναμική του ΠΑΟΚ. Ήταν ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς στους φιλάθλους μας το ότι βγήκαμε ξανά στο γήπεδο για να τους χειροκροτήσουμε, ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για να τους δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας.

Όταν χάνεις με τέτοιο σκορ σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου που περιμέναμε όλοι και ας μην κρυβόμαστε θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, αλλά ο κόσμος σε στηρίζει, δείχνει ότι είναι στα καλά και στα άσχημα δίπλα σου, σε χειροκροτεί μετά από εντός έδρας ήττα, γεμίζει το γήπεδο και θέλει τη νίκη, όπως τη θέλαμε κι εμείς, πρέπει να του πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να στεναχωρηθούμε σήμερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο σε ολόκληρο τον κόσμο, άλλες φορές χάνεις και άλλες κερδίζεις, τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα και τον στόχο της 5ης θέσης. Εμείς ανεβάσαμε τον πήχη και θα προσπαθήσουμε να την κατακτήσουμε, δεν θα είναι εύκολο, τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο και ο παίκτης πρέπει να μάθει να ζει με τα καλά και τα άσχημα αποτελέσματα, είτε είναι 18 είτε 38 ετών.

Τη μία Κυριακή θα χάσεις, την άλλη θα κερδίσεις, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, με την κριτική γίνεσαι καλύτερος και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος, όχι μόνο στον αθλητισμό, και στην κοινωνία έτσι είναι. Πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα, να κρύψεις τη στεναχώρια σου, παίζεις ποδόσφαιρο και κάνεις αυτό που αγαπάς για να νικήσεις και πάντα συνεχίζεις να προσπαθείς».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα