Πρίγιοβιτς: «Να μείνω για χρόνια στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς: «Να μείνω για χρόνια στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη δήλωσε ο Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς, μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη, που της δίνει μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σκοράροντας το δεύτερο γκολ του «Δικέφαλου του Βορρά» στη Νέα Σμύρνη, ο Πρίγιοβιτς «κλείδωσε» τόσο τη νίκη, όσο και την πρόκριση επί του Πανιώνιου, που μοιάζει σχεδόν εξασφαλισμένη μετά το 1-3, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην CosmoteTV ο Σέρβος φορ του ΠΑΟΚ:

Για το πως αισθάνεται που σκόραρε και πάλι: «Είμαι χαρούμενος για την νίκη και το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να να τελειώσουμε την πρόκριση από σήμερα και νομίζω ότι πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που μας επιτρέπει να το πιστεύουμε αυτό. Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει και με την δική που απόδοση είναι κατάσταση γενικότερα της ομάδας και με βοηθάει να πετυχαίνω τους στόχους μου».

Για το τι πιστεύει για την συνέχεια: «Αυτό που πιστεύω είναι ότι θα κατακτήσουμε το Κύπελλο. Χωρίς να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο βέβαια θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα μπούμε για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν και πιστεύω ότι στο τέλος θα το κατακτήσουμε εμείς».

Για το κλίμα μέσα στην ομάδα: «Νομίζω ότι από το ξεκίνημα της σεζόν ενώθηκαν όλα τα κομμάτια του παζλ. Ήρθαν νέοι παίκτες στην αρχή της σεζόν και δέσαμε όλοι μαζί, προχωράμε, δουλεύουμε και είναι γεγονός ότι αισθανόμαστε σαν οικογένεια».

​Για το Ραζβάν Λουτσέσκου και τα 16 σερί νικηφόρα παιχνίδια: «Για τον προπονητή η τακτική είναι σημαντικό κομμάτι για αυτόν. Όλοι συνεργαζόμαστε καλά, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και αυτό που προσπαθούμε είναι να αποτυπώσουμε τις ιδέες του προπονητή μας και την στρατηγική του και για αυτό και τα 16 σερί νικηφόρα παιχνίδια».

Για την πρόταση των Κινέζων: «Χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ έδειξε δύναμη και διάθεση σε αυτό που έγινε. Χαίρομαι που έμεινα και είμαι διατεθειμένος να μείνω πολλά χρόνια εδώ. Πιστεύω ότι αν ήμουν σε μία άλλη ομάδα, αυτή δεν θα αντιδρούσε έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Θεσσαλονίκη».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα