Δημάτος: «Αισχρή προσβολή, να σέβεστε»!

Δημάτος: «Αισχρή προσβολή, να σέβεστε»!

Gazzetta team
Δημάτος: «Αισχρή προσβολή, να σέβεστε»!

bet365

Με την τοποθέτηση του ο Ανδρέας Δημάτος απάντησε στο αίτημα της ΑΕΛ για ντόπινγκ κοντρόλ, λέγοντας τους να κάνουν σε όλο το ρόστερ αν θέλουν και ανέδειξε την αστειότητα της κίνησης της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Το αίτημα της Λάρισας για αντι-ντόπινγκ κοντρόλ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας δεν ενόχλησε αλλά ο τρόπος με τον οποίο το διατύπωσε, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του υπεύθυνου επικοινωνίας της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, για την οποία ουσιαστικά απάντησε.
«Σε 4, σε 14 και σε 24 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορείτε να ζητήσετε να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ! Μας είναι παντελώς αδιάφορο και ούτε καν ασχολούμαστε!

Αποτελεί, όμως, αισχρή προσβολή (η πιο ήπια λέξη) να μιλάτε εντελώς αστήρικτα, αβάσιμα και χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα για ασύνηθες φαινόμενο συνεχών μυικών τραυματισμών για μια ομάδα, που έχει κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση 42 μέχρι σήμερα επίσημων αγώνων, τους περισσότερους από κάθε ελληνική ομάδα.

Δεν θα έβλαπτε να δείχνατε σεβασμό στην ομάδα που κράτησε ψηλά εφέτος τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη!», ανέφερε στην τοποθέτηση του στο Facebook.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα