Χωρίς τον Μάτος στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Χωρίς τον Μάτος στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τον Λέο Μάτος, για λόγους ξεκούρασης, για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (28/2, 19.30).

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ώρα... Κυπέλλου για τον «Δικέφαλο του Βορρά», που αφήνει πίσω του όσα έγιναν και στο περιθώριο όσα πρόκειται να ακολουθήσουν το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ με τον Ολυμπιακό και στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο, για τα ημιτελικά του θεσμού.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στημένες φάσεις.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές κι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, αλλά είναι κανονικά στην αποστολή, ενώ ο Λέο Μάτος αποφασίστηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη για λόγους αποφόρτισης.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Ρέι, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα