Αποφασισμένοι να το παλέψουν οι... βυσσινί!

Φώτης Καρακούσης
Αποφασισμένοι να το παλέψουν οι... βυσσινί!

bet365

Στην ΑΕΛ δεν κρύβονται πίσω από το δάκτυλό σου αναφορικά με την κλήρωση του Κυπέλλου. Θεωρούν πως η ΑΕΚ είναι το φαβορί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα το παλέψουν και με το παραπάνω για να βρεθούν στον τελικό.

Έχοντας κατακτήσει ήδη δύο Κύπελλα η ΑΕΛ θεωρείται και δικαίως ομάδα που τα καταφέρνει στον συγκεκριμένο θεσμό. Οι... βυσσινί βρίσκονται δύο βήματα πριν την συμμετοχή τους σε έναν ακόμα τελικό. Δύο δύσκολα βήματα απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι πως οι Θεσσαλοί ήθελαν η κληρωτίδα να τους βγάλει αντίπαλο τον Πανιώνιο, κάτι που άλλωστε ήθελαν και οι «κυανέρυθροι». Το ό,τι βγήκε όμως η Ένωση, δεν σημαίνει πως θα τα παρατήσουν και δεν θα παλέψουν. Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς από την αρχή της χρονιάς ο στόχος ήταν και παραμένει η διάκριση στο Κύπελλο.

Μια διοργάνωση που η ΑΕΛ έχει δείξει στο παρελθόν πως μπορεί να τα καταφέρει και πως της πηγαίνει και με το παραπάνω. Οι «βυσσινί» κόντρα στην ΑΕΚ εκτός της δίψας για διάκριση που εννοείται πως υπάρχει, θα βασιστούν τόσο στο ότι όπως έδειξαν και στο ματς πρωταθλήματος μπορούν να κοντράρουν τον συγκεκριμένο αντίπαλο, αλλά και στο ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να χωρέσουν τρία καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα από τις τέσσερις των ημιτελικών (η μοναδική συνολικά στην χώρα μας) που αυτή την στιγμή παλεύει και για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο, αλλά και για την όσο γίνεται καλύτερη πορεία στην Ευρώπη, κάτι που σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν στην Λάρισα.

Να εκμεταλλευτούν πιθανή κούραση, όχι μόνο σωματική, αλλά και πνευματική από συνεχόμενα σημαντικά παιχνίδια του αντιπάλου τα οποία όλα θα είναι σημαντικά.

Πριν όμως τα παιχνίδια με την ΑΕΚ υπάρχουν τρία σημαντικά ματς για το πρωτάθλημα. Οι αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ στη Τούμπα και Παναθηναϊκό και Πλατανιά στην Λάρισα, που οι «βυσσινί» θεωρούν πως είναι εξαιρετικά κομβικές, καθώς είναι σε θέση να τους αλλάξουν τα σχέδια για το πρωτάθλημα και να τους κάνουν να κοιτάζουν ακόμα πιο ψηλά από μια απλή θέση στην δεκάδα.

Μετά τα ματς αυτά, θα ασχοληθούν και με την ΑΕΚ, όπου ξαναλέμε θεωρούν πως είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα το παλέψουν και με το παραπάνω.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα