Μάρκου: «Διαχρονικά στόχος της ΑΕΛ το Κύπελλο»

Μάρκου: «Διαχρονικά στόχος της ΑΕΛ το Κύπελλο»

Μάρκου: «Διαχρονικά στόχος της ΑΕΛ το Κύπελλο»

Με σεβασμό στην ΑΕΚ, αλλά και ελπίδες για πρόκριση στον τελίκό υποδέχθηκαν στην ΑΕΛ την κλήρωση του Κυπέλλου, όπως τόνισε και ο Διευθύνων Σύμβουλος των... βυσσινί Σωτήρης Μάρκου.

Και στο καζίνο...  πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Ο Μάρκου εκπροσώπησε την ΑΕΛ στην σημερινή κλήρωση των ημιτελικών και μετά την διαδικασία που έφερε την ομάδα του απέναντι στην ΑΕΚ ανέφερε τα εξής: «Μια κλήρωση με τέσσερις από τις ιστορικότερες ομάδες λογικό και τα ζευγάρια να είναι δυνατά. Εμείς κληρωθήκαμε με την ΑΕΚ, μια δύσκολη κλήρωση, το καλό είναι ότι έχουμε το πρώτο ματς στο γήπεδο μας.

Η ΑΕΛ σαν μεγάλη ομάδα που είναι με τεράστια ιστορία, με ένα πρωτάθλημα, δυο κύπελλα, ευρωπαϊκές συμμετοχές και πολλές φορές σε τελικούς και ημιτελικούς, θα παίξει για την ιστορία της. Η χρονιά μας πάει και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε την ομάδα της ΑΕΚ με το ανάλογο σεβασμό στο όνομα της. Η πορεία μας στο κύπελλο αποδεικνύει ότι είμαστε συμπαγείς σαν ομάδα. Το κύπελλο είναι διαχρονικά στόχος της ΑΕΛ και ελπίζω να βρεθούμε στο τελικό».

Για το αν ο Πανιώνιος ήταν ο επιθυμητός αντίπαλος: «Σίγουρα σε μια κλήρωση με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, ο Πανιώνιος ήταν θεωρητικά ο πιο επιθυμητός, αν και είναι ιστορικότερος σύλλογων μεταξύ των τεσσάρων της ημιτελικής φάσης. Σίγουρα θα μας ταίριαζε καλύτερα ένας ημιτελικός με τον Πανιώνιο και αυτό γιατί οι δυο θεωρητικά μεγαλύτεροι θα κοντραροχτυπιόντουσαν για μια θέση και θα πήγαινε μια στο τελικό κόντρα σε μια από τις δυο θεωρητικά μικρότερες».

Best of internet