Παπαδόπουλος: «Αν παίξουμε με ΑΕΚ να μην γίνει στο ΟΑΚΑ ο τελικός»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Αν παίξουμε με ΑΕΚ να μην γίνει στο ΟΑΚΑ ο τελικός»

bet365

Αισιόδοξος για την κλήρωση εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ενώ τόνισε πως αν προκριθούν οι δύο Δικέφαλοι τότε δεν θα πρέπει ο τελικός να γίνει στο ΟΑΚΑ.

«Δεν έχω πολλά πράγματα να πω. Είναι δύο αγώνες που θα κρίνουν τον έναν από τους δύο φιναλίστ. Ο ΠΑΟΚ λόγω της καλής ομάδας και την πορείας που έχει πιστεύω ότι θα πάει τελικό. Καλό ζευγάρι για εμάς. Δεν κοιτάμε τα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας και του επόμενου μήνα αλλά το σημερινό έχει σημασία. Στόχος για εμάς είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Πέρσι το κατακτήσαμε, στόχος μας φέτος είναι το νταμπλ», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια σε περίπτωση που ο τελικός είναι ξανά ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

«Αν γίνει τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα είναι καλό παιχνίδι και πιστεύω πως εμείς θα είμαστε νικητές. Δεν θεωρώ σωστό να γίνει στο ΟΑΚΑ αν παίξουμε με την ΑΕΚ γιατί είναι η έδρα της. Μπορεί να αποφασίσει η ΕΠΟ σε ποιο γήπεδο για να αποφύγουμε τα περσινά έκτροπα. Εκ του αποτελέσματος πέρσι ήταν δεν είχαμε επιτυχία, αλλά ακόμα και στο ίδιο γήπεδο στο Βόλο, ή στο Πανθεσσαλικό και το Παγκρήτιο μπορεί να γίνει τελικός με μεγαλύτερα μέτρα ασφαλείας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα