Πασχαλάκης: «Σίγουρα το πρωτάθλημα και ως το τέλος το Κύπελλο»

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Σίγουρα το πρωτάθλημα και ως το τέλος το Κύπελλο»

bet365

Ξεκάθαρος όσον αφορά τους στόχους του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τον τερματοφύλακα του... δικεφάλου να τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να κερδίσει σίγουρα το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει έως το τέςλος το Κύπελλο.

Αναλυτικά ο νεαρός τερματοφύλακας επισήμανε τα εξής: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος έχει μία καλή ομάδα. Θα έπρεπε να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση, αλλά θέλαμε να κρατήσουμε και δυνάμεις για το πρωτάθλημα. Έπρεπε να γίνει συντήρηση. Πετύχαμε τρία όμορφα γκολ, κοιτάμε τη συνέχεια. Δεν υπάρχει γυρισμός. Πρέπει να κατακτήσουμε σίγουρα το πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους και το κύπελλο. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ο προπονητής δίνει ευκαιρίες σε όλους και έτσι υπάρχει ισορροπία στην ομάδα. Υπάρχει βάθος στην ομάδα. Οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο βοηθάνε και δίνουν λύσεις στον προπονητή, αλλά και βοήθεια σε όσους αγωνίζονται ήδη».

Για το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια: «Είναι το στυλ του προπονητή, είναι το κλίμα της ομάδας που είναι τρομερό, αλλά είναι και η αλληλοεκτίμηση που έχουμε μεταξύ μας. Ο ένας βοηθάει τον άλλον και βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας. Επίσης βελτιωνόμαστε σε σχέση με την αρχή της σεζόν σε κάποια τακτικά ζητήματα».

Για τα γκολ που δέχεται, μετά το δικό του σερί: «Είναι θέμα ατυχίας και συγκυριών. Και σήμερα και στα Γιάννενα ήμασταν λίγο πιο χαλαροί, όμως αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και να μην τα παρατάμε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα