Κυριάκος: «Η αλαζονεία είναι «προνόμιο» άλλων» (pic)

Gazzetta team
Κυριάκος: «Η αλαζονεία είναι «προνόμιο» άλλων» (pic)

bet365

Το μήνυμα του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, μετά την πρόκριση των «ασπρόμαυρων» στους «4» του κυπέλλου και η απάντηση στο τρολάρισμα των φίλων του Ατρομήτου.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του «Δικεφάλου» δεν απέφυγε να σχολιάσει το «τρολάρισμα» των οπαδών του Ατρομήτου, αλλά και το πανό στα ρωσικά, που σήκωσαν στην κερκίδα του Περιστερίου.

Πιο αναλυτικά έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

«Μια ομάδα πρωταθλητισμού δεν εφησυχάζει, δεν πανηγυρίζει και δεν απογοητεύεται Φεβρουάριο μήνα. Τα πράγματα πάνε καλά και η ομάδα έχει τη σοβαρότητα του προπονητή της. Αλλά ακόμη δεν έφτασε πουθενά, η αλαζονεία είναι «προνόμιο» άλλων.
Κρίμα που η κληρωτίδα έφερε τόσο νωρίς τον Ατρόμητο. Αυτή η ομάδα είχε θέση στον τελικό και σίγουρα έχει θέση στην Ευρώπη.

ΥΓ. Τα έξυπνα «τρολαρίσματα» έχουν θέση στα γήπεδα του καθαρού ποδοσφαίρου, σε αντίθεση με τις αντεθνικές προσβολές. Θα ήταν εξίσου...νόστιμο αν αυτή η εφευρετικότητα υπήρχε στις κερκίδες και καμιά 20αριά χρόνια τώρα, αλλά ίσως επειδή τα γήπεδα είχαν αδειάσει, έλειψαν και οι ιδέες...».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα