Σιμόες στο gazzetta.gr: «Ενωμένοι μπορούμε να τους νικήσουμε όλους»

Σιμόες στο gazzetta.gr: «Ενωμένοι μπορούμε να τους νικήσουμε όλους»

Δημήτρης Βέργος
Σιμόες στο gazzetta.gr: «Ενωμένοι μπορούμε να τους νικήσουμε όλους»

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στο gazzetta.gr μετά την πρόκριση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού και στάθηκε στο ομαδικό πνεύμα που βγάζουν οι «κιτρινόμαυροι», ενώ ανέφερε ότι σύντομα ίσως υπάρξουν θετικά νέα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σε κάθε ματς καταπίνει χιλιόμετρα και αποτελεί το βαρόμετρο της ΑΕΚ στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο αρχηγός της Ένωσης, Αντρέ Σιμόες δικαιολογεί απόλυτα το παρατσούκλι “Iron Man” βγάζοντας πάθος και ένταση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό ανεξαρτήτως αντιπάλου. Το ίδιο έπραξε με συνέπεια και στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ πανηγυρίζοντας στο τέλος μαζί με τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους» συμπαίκτες του.

Μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά, ο Πορτογάλος μέσος μίλησε στο gazzetta.gr και αναφέρθηκε στο «κλειδί» της φετινής πορείας, το οποίο δεν είναι άλλο από το ομαδικό πνεύμα και το ενωτικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, χαρακτηριστικά που βγαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Αποδείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και ότι μπορούμε να κοντράρουμε κάθε αντίπαλο στην Ελλάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, γεμάτο πάθος και μαχητικότητα. Έχουμε δείξει σε όλους ότι στην ΑΕΚ είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι όλοι μαζί και όταν παίζουμε ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο», τόνισε αρχικά στο gazzetta.gr ο Σιμόες.

Η χθεσινή νέα επικράτηση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον αρχηγό της Ένωσης, είναι ακόμα ένα λιθαράκι στην σταθερή πορεία της ομάδας, δίνοντας μεγάλες ελπίδες στον κόσμο για μια πετυχημένη σεζόν στο φινάλε.

«Πιστεύω πως κάνουμε μια σπουδαία σεζόν, παρά τα πολλά ματς που έχουμε στο πρόγραμμα και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Europa League. Νικήσαμε δύο φορές τον Ολυμπιακό μέσα σε λίγες μέρες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, συνεπώς αυτό δείχνει ότι είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και δημιουργούμε στην ομάδα και στους οπαδούς της ΑΕΚ ελπίδες για μεγάλα πράγματα».

«Ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα για την ανανέωση του συμβολαίου μου»

Η ΑΕΚ συνεχίζει μέσα και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει και για τον Σιμόες προτεραιότητες δεν υπάρχουν. Οι «κιτρινόμαυροι» κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, παλεύοντας κάθε ματς σαν να είναι τελικός.

«Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και μετά θα δούμε. Κάνουμε μια σπουδαία σεζόν και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις. Τώρα κοιτάζουμε να νικήσουμε πρώτα το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς διαθέτουν μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σαν οικογένεια, όλοι μαζί και στη συνέχεια θα στρέψουμε την προσοχή μας στον πρώτο αγώνα για το Europa League με την Ντιναμό Κιέβου», υποστήριξε ο Σιμόες.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2019 και ήδη έχει γίνει μεγάλη κουβέντα αναφορικά με την ανανέωσή του. Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές ότι είναι ικανοποιημένος εδώ και σύντομα, όπως ανέφερε, ελπίζει πως θα προκύψουν θετικά νέα για την επέκταση του συμβολαίου του.

«Περιμένω την ΑΕΚ. Έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ και περιμένω. Ελπίζω πως σύντομα θα έχουμε καλά νέα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα