Κούγιας: «Περήφανος για την ομάδα, αηδιασμένος για τους οπαδούς του ΠΑΣ»

Φώτης Καρακούσης
Κούγιας: «Περήφανος για την ομάδα, αηδιασμένος για τους οπαδούς του ΠΑΣ»

bet365

Την αηδία του για τα συνθήματα που ακούστηκαν από την εξέδρα των οπαδών του ΠΑΣ εξέφρασε μιλώντας στο gazzetta.gr ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ενώ δήλωσε πως είναι περήφανος για την ομάδα του.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ΑΕΛ κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει την ακόμα μεγαλύτερη νίκη (2-1) που την φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μια νίκη που πανηγυρίστηκε όπως της άξιζε, αλλά χωρίς υπερβολές, καθώς ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί.

Μια νίκη που όπως τόνισε και στο gazzetta.gr χάρηκε αλλά όχι όπως θα ήθελε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, καθώς υπήρξε όχι απλά πικρία, αλλά αηδία όπως μας τόνισε, για την συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΣ.

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας μας ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες και τους προπονητές. Περήφανος για την ομαδάρα μου, αλλά σήμερα ένιωσα την μεγαλύτερη αηδία από τότε που βρίσκομαι στα γήπεδα.

Δυστυχώς στα Γιάννενα ο κόσμος δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο της δικιάς μου ομάδας. Ένιωσα αηδία όταν οι δήθεν διαφορετικοί οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα με τον δήθεν καλλιεργημένο αρχηγό τους Χριστόδουλο Θεοδωρίκα έβριζαν με την γνωστή φράση την νεκρή εδώ και έξι χρόνια μάνα μου. Το άκουγα και δεν ήθελα να το πιστέψω. Έβριζαν την μάνα αυτού που βρήκε τον ΠΑΣ με 14.000.000 χρέος στην Δ' Εθνική, να κάνει προπόνηση στα χωριά χωρίς προπονητικό κέντρο και που αν δεν ήμουν εγώ να κάνω ότι έκανα επί πέντε χρόνια, να φτιάξω προπονητικά κέντρα και νόμους που ξεχρέωναν την ομάδα, να την παραδώσω με δύο πούλμαν, τριάντα παίκτες με πενταετή συμβόλαια θα έπαιζε ακόμα με το Κουτσελιό και Κρανούλα χωρίς να θέλω να προσβάλω αυτά τα δύο πολύ όμορφα χωριά.

Σήμερα θέλω να χαρώ για την ομάδα μου γιατί κέρδισε το πρώτο ημίχρονο, αλλά νιώθιω αηδία γι' αυτό που έζησα. Δεν το περίμενα ποτέ και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Κατά τα άλλα τους περιμένω όλους στην Λάρισα για τους φιλοξενούσουμε όπως ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός της τεράστιας ομάδας μας επιβάλει και όπως το κάνουμε πάντα ακόμα και όταν βρίζουν τις νεκρές μανάδες μας. Επίσης θέλω να πω πως χάρηκα πολύ για τον Μασούρα γιατί τον έκανα επαγγελματία 14.5 χρονών στην Παναχαϊκή και σκέφτομαι τι θα γινόταν το παιδί αν δεν είχε εμένα δίπλα του, αλλά και άκουγα τους Αναστασιάδη, Τσιώλη και Πάους που τον είχαν τρία χρόνια στην under 20».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα