Η σούπερ παράδοση της Λάρισας

Gazzetta team
Η σούπερ παράδοση της Λάρισας

bet365

Οι «βυσσινί» έχουν στο Κύπελλο 7 νίκες, σε ισάριθμες αναμετρήσεις τους με τον ΠΑΣ
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, καθώς στα Γιάννινα η ΑΕΛ συνέχισε την εκπληκτική παράδοση σε επίπεδο Κυπέλλου, που διατηρεί κόντρα στον ΠΑΣ. Οι 2 ομάδες συγκρούστηκαν για 7η φορά και οι «βυσσινί» έχουν κερδίσει σε όλες! Εξυπακούεται μετρούν, μέχρι στιγμής, και το απόλυτο και σε προκρίσεις (4χ4).
Η πρώτη φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν τον Φλεβάρη του 1980, όπου στη φάση των «16» η Λάρισα επικράτησε με 1-0. Μετά από περίπου 10 χρόνια (2/9/1989) ο ΠΑΣ υποδέχθηκε την Λάρισα για τον τότε 9ο όμιλο της διοργάνωσης και πήρε τη νίκη με το ίδιο σκορ. Τη σεζόν 1994/95 οι δύο ομάδες τοποθετήθηκαν στον 7ο του θεσμού και στον κάμπο οι τότε γηπεδούχοι κέρδισαν με 4-2, ενώ τη σεζόν 2006/07, χρονιά όπου η ΑΕΛ κατέκτησε το τρόπαιο, συγκρούστηκε με τον ΠΑΣ στα ημιτελικά. Οπου και επικράτησε με 2-0, τόσο στα Γιάννινα όσο και στο Αλκαζάρ.
Σήμερα η ιστορία... ξαναφράφτηκε και στη ρεβάνς ο «Αγιαξ της Ηπείρου», εκτός από το εις βάρος του 2-1 που ηττήθηκε σήμερα, θα κληθεί να ξεπεράσει και την συντριπτικά κατά του παράδοση.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα