Οι Κιτρινόμαυροι σε ακτίνες

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Οι Κιτρινόμαυροι σε ακτίνες

bet365

Η ΑΕΚ έφυγε αλώβητη από το Καραϊσκάκη (0-0) και το gazzetta.gr κάνει ατομική κριτική στους παίκτες της Ενωσης.

Μπάρκας: Στα πρώτα λεπτά έκανε δύο μεγάλες επεμβάσεις σε ευκαιρίες των Τζούρτζεβιτς και Ζιλέ, κρατώντας το 0-0. Οποτε χρειάστηκε να επέμβει -και δεν ήταν πολλές οι φορές στη συνέχεια- ήταν άψογος.

Λαμπρόπουλος: Ηταν αυτός που έπαιρνε τον Τζούρτζεβιτς από νωρίς και κέρδιζε τις περισσότερες μονομαχίες. Είχε κάποια προβλήματα σε στημένες φάσεις αλλά γενικά στάθηκε καλά.

Τσιγκρίνσκι: Ο Ουκρανός ήταν ο πιο... επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ, αφού αυτός έκανε τις δύο από τις τρεις τελικές της ομάδας του. Κατά τα λοιπά, σε ό,τι αφορά τη δουλειά του στην άμυνα, υπήρχαν κάποια θέματα στις στημένες φάσεις αλλά από εκεί και πέρα δεν είχε σοβαρά προβλήματα.

Μπακάκης: Εδωσε τις μάχες του, καθάρισε αρκετές από αυτές, έκανε βέβαια λάθος τις περισσότερες φορές όταν έδιωχνε αλλά μικρή η ζημιά. Το σημαντικό είναι ότι απέφυγε κάποιο σοβαρό λάθος.

Γκάλο: Εχοντας αρκετές φορές να αντιμετωπίσει δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ήταν λογικό να μην μπορεί να βγει μπροστά όσες φορές θα ήθελε και συνηθίζει να κάνει. Εχασε μονομαχίες αλλά χρειαζόταν και βοήθεια από τους συμπαίκτες του.

Γαλανόπουλος: Στο πρώτο 45λεπτο ήταν αυτός που προσπαθούσε κυρίως να πιέσει στην πρώτη πάσα του Ολυμπιακού, χωρίς πάντως να καταφέρει κάτι τρομερό. Ανασταλτικά είχε θέματα και γενικά το κέντρο της ΑΕΚ έχανε από τον Ζιλέ.

Κονέ: Θα έπρεπε να παίρνει τον Φορτούνη, ειδικά στο πρώτο μέρος, αλλά τον έχασε αρκετές φορές στο πρώτο 20λεπτο ειδικά. Γενικά είχε προβλήματα, όπως και ο Γαλανόπουλος, αφού ο Ολυμπιακός είχε περισσότερους παίκτες στο χώρο του κέντρου. Δεν βοήθησε δημιουργικά.

Λόπες: Ισχύει ό,τι και για τον Γκάλο ουσιαστικά. Εκανε ένα λάθος στο δεύτερο μέρος που θα μπορούσε να βάλει σε μπελάδες την ΑΕΚ αλλά δεν υπήρξαν συνέπειες. Επιθετικά δεν φάνηκε βασικά καθόλου, αφού έπρεπε να προσέχει συνεχώς τα αμυντικά καθήκοντα του.

Λιβάια: Από τα πρώτα λεπτά έπαιξε καλό ξύλο με τους κεντρικούς αμυντικούς του Ολυμπιακού. Εδωσε τις μάχες του, κάποιες τις κέρδισε, κάποιες τις έχασε. Γυρνούσε για να βοηθήσει την ομάδα πάντως.

Χριστοδουλόπουλος: Στο δεύτερο 45λεπτο, κυρίως, πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, κράτησε μπάλα, βοήθησε στο να παγώσει τον ρυθμό του παιχνιδιού η ΑΕΚ. Δεν έκανε τη διαφορά επιθετικά πάντως.

Αραούχο: Δεν πήρε καμία μπαλιά για να βγει σε θέση και γκολ και από εκεί και πέρα να κριθεί με βάση το τελείωμα του. Γενικά, πάντως, το έπαιξε κι αυτός το ξύλο του όποτε έπρεπε και κινούνταν συνεχώς για να πάρει μπάλα.

Μπακασέτας: Αντικατέστησε τον Λιβάια στο 77' με σκοπό να κρατήσει μπάλα και να βοηθήσει στο να την κυκλοφορήσει η ΑΕΚ. Δεν ξεχώρισε αλλά δεν έκανε και κάτι αρνητικό.

Μασούντ: Μπήκε στο 83' και δεν πρόλαβε, όπως είναι λογικό, να κάνει κάτι.

Σιμόες: Μπήκε στο 89' και δεν μπορεί να κριθεί.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα