Η αποστολή της ΑΕΚ για Καραϊσκάκη (pic)

Η αποστολή της ΑΕΚ για Καραϊσκάκη (pic)

Gazzetta team
Η αποστολή της ΑΕΚ για Καραϊσκάκη (pic)

bet365

Η προετοιμασία της Ενωσης για τον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ανακοινώνει την αποστολή.

Οι Κιτρινόμαυροι έκαναν στα Σπάτα το απόγευμα της Τρίτης την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς στο Καραϊσκάκη, όπου ο στόχος είναι το αποτέλεσμα που θα φέρει την ΑΕΚ πιο κοντά στους "4" του κυπέλλου. Τα προβλήματα φυσικά δεν λείπουν, με τον Τσόσιτς να είναι ανέτοιμος και να μένει εκτός, αλλά οι Κιτρινόμαυροι έχουν συνηθίζει να ζουν με αυτά.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Χιμένεθ ανακοίνωσε την 19μελή αποστοολή, από την οποία αποκλείστηκαν -πλην του Τσόσιτς- και οι Γιακουμάκης, Κλωναρίδης, Τζανετόπουλος και Αϊντάρεβιτς. Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Σεβιγιάνος τεχνικός είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιούσης, Λιβάια, Αραούχο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα