Μέσα ο Αζεβέδο στην αποστολή για το κύπελλο

Σταύρος Σουντουλίδης
Μέσα ο Αζεβέδο στην αποστολή για το κύπελλο

bet365

Ο Βραζιλιάνος αριστερός φουλ-μπακ συμμετέχει για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του πρώτου προημιτελικού κόντρα στον Ατρόμητο το βράδυ της Τετάρτης (24/1) στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε τον Μάρσιο Αζεβέδο στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ατρόμητο.

Στην αποστολή του «Δικεφάλου» συμμετέχουν 18 ποδοσφαιριστές που είναι οι:

Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Αζεβέδο, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (υπέστη ισχιαλγία), ο Ροδρίγο Ρέι, με το νεαρό Σιαμπάνη να παίρνει τη θέση του βάσει και των κανονισμών της ΕΠΟ, αλλά και ο Χοσέ Μαουρίσιο προκειμένου να πάρει ανάσες..

Στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης (23.01) ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής, αλλά και στην εκμετάλλευση και αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα