Αναλύση βίντεο από Γκαρθία, που έριξε το βάρος

Δημήτρης Τομαράς
Αναλύση βίντεο από Γκαρθία, που έριξε το βάρος

bet365

Ο Γκαρθία τόσο την Τρίτη όσο την Τετάρτη έχει στο πρόγραμμά του και προβολή βίντεο - ανάλυση για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Που δίνει έμφαση ο Ισπανός για το ματς Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη.
Ο Ισπανός έριξε βάρος στην ανάλυση βίντεο στον Ρέντη και θα κάνει το ίδιο και την Τετάρτη. Ο Όσκαρ Γκαρθία βλέποντας πως το μεγάλο ατού του Ολυμπιακού είναι η επίθεση στις κατευθύνσεις του μίλησε για αυτό το σκέλος.
Για την επιθετική... άμυνα. Για το πως θέλει οι επιθετικογενείς του παίκτες να πρεσάρουν πολύ τα αντίπαλα μπακ για να κλέψουν μπάλες και να βγάλουν είτε προϋποθέσεις για μία καλή φάση είτε ακόμα και γκολ, όπως έγινε και με Λαμία και με Πλατανιά (σ.σ. με κλέψιμο που έβγαλε φάση για γκολ). Προφανώς και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι άλλου τύπου δυσκολίας όμως το σκεπτικό παραμένει το ίδιο. Επίσης αυτό που αξιώνει ο Γκαρθία είναι ένα δυνατό πρώτο ημίχρονο, κάτι στο οποίο είχε... θέμα το προηγούμενο διάστημα ο Ολυμπιακός και φαίνεται να το διορθώνει. Θέλει δηλαδή να μπει δυνατά στο ματς και ειδικά στα πρώτα 20 - 25 λεπτά με σαφή πρόθεση και στόχευση σε αυτό το χρονικό περιθώριο να σκοράρει κιόλας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα