ΑΕΛ για Κομίνη: «Πόσο δύσκολο να έβρισκαν διαιτητή εκτός Ηπείρου»;

Φώτης Καρακούσης
ΑΕΛ για Κομίνη: «Πόσο δύσκολο να έβρισκαν διαιτητή εκτός Ηπείρου»;

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ αναφέρθηκε στον ορισμό του Κομίνη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, λέγοντας πως είναι απορίας άξιο το ότι δεν βρέθηκε διαιτητής εκτός Ηπείρου για το σημαντικό αυτόν αγώνα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτιμά τις διαιτητικές ικανότητες τόσο του κ. Κομίνη από την Ηγουμενίτσα, των βοηθών του, αλλά και του 4ου διαιτητού από την Άρτα κ. Κουτσιαύτη.

Αλλά από τόσους διαιτητές που υπάρχουν στον πίνακα διαιτητών της Super League, ήταν τόσο να δύσκολο να βρεθούν πρώτος και τέταρτος διαιτητής, σε ενα τόσο σπουδαίο ματς και για τις δύο ομάδες, αλλά και για τον θεσμό του Κυπέλλου, που να προέρχονται από ενώσεις εκτός Ηπείρου;

Παρ' όλα ταύτα είμαστε βέβαιοι ότι την Πέμπτη το βράδυ μετά το τέλος της συναντήσεως θα δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους διαιτητές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα