Το πάθος των Μάριν, Ρομαό και Μιραλάς για τα ματς με ΑΕΚ!

Δημήτρης Τομαράς
Το πάθος των Μάριν, Ρομαό και Μιραλάς για τα ματς με ΑΕΚ!

bet365

Οι Μάρκο Μάριν, Αλεξίς Ρομαό και Κέβιν Μιραλάς περιμένουν πως και πως τους επερχόμενους αγώνες με την ΑΕΚ σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Διαβάστε το γιατί.
Ο Γερμανός με τον Τογκολέζο άσο νιώθουν ότι κάτι... χρωστάνε στην ΑΕΚ και για τον περσινό αποκλεισμό στο Κύπελλο αλλά και για φέτος στην Super League και το ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Ειδικά διότι και οι δύο είχαν σκοράρει στα ματς αυτά (σ.σ. ο Ρομαό πέρυσι στο Κύπελλο στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ στο 0-1 όπου ο Καρντόσο είχε δοκάρι για το 0-2 και ο Μάριν φέτος στο 3-2 στο Ολυμπιακό στάδιο με ξεχωριστό πανηγυρισμό προς την κερκίδα) και ήθελαν τόσο τις νίκες.
Ο Ρομαό εξάλλου είναι και αρχηγός στον Ολυμπιακό και ο Μάριν από τους παίκτες - κλειδιά στον σύλλογο. Όσο για τον Μιραλάς; Ο Βέλγος είχε να λέει πως ένας μεγάλος λογος που γύρισε στον Ολυμπιακό είναι ακριβώς τα μεγάλα ματς αυτά με ομάδες όπως η ΑΕΚ. Ο Μιραλάς θεωρεί ότι μέσα από αυτούς τους αγώνες και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και θα αναδείξει και την προσφορά του. Όλα αυτά σημαίνουν πρακτικά πως το κίνητρο της συγκεκριμένης τριάδας είναι πολύ υψηλό για τα ματς με την ΑΕΚ. Γενικότερα στις τάξεις της ομάδας του Ολυμπιακού επικρατεί το κλίμα από τους παίκτες πως πρέπει να πάρουν το... αίμα τους πίσω για τον περσινό αποκλεισμό αλλά και την φετινή ήττα...
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα