Κούγιας: «Οι δύο ποδοσφαιρικές μου αγάπες»

Gazzetta team
Κούγιας: «Οι δύο ποδοσφαιρικές μου αγάπες»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας μίλησε για τις αναμετρήσεις των «βυσσινί» με τον ΠΑΣ
Η Λάρισα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου και τις 2 ομάδες «συνδέει» ο Αλέξης Κούγιας. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ στο παρελθόν πέρασε για χρόνια από τα Γιάννινα. «Τα καλύτερα σενάρια τα γράφει η ζωή. Οι δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές μου αγάπες, η ομάδα της πατρίδας μου, τα Γιάννινα και η ομάδα που έχω προορίσει να ζήσω ποδοσφαιρικά στο μέλλον, η Λάρισα, θα συναντηθούν. Κατά σύμπτωση είναι οι πλέον ιστορικές ομάδες της περιφέρειες και ομάδες μύθοι. Βεβαίως, ομάδα μου η Λάρισα έχει κατακτήσει 1 πρωτάθλημα και 2 κύπελλα, κάτι που δεν έχει καταφέρει ο ιστορικός ΠΑΣ Γιάννινα. Αλλά είμαστε σε μια στιγμή που οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες, κάτι που δείχνει και ο βαθμολογικός πίνακας», ανέφερε σχετικά.
Και συνέχισε. «Θα γίνουν δύο υπέροχα παιχνίδια. Όπως ήρθε η κλήρωση ο νικητής αυτών των παιχνιδιών θα έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να αγωνιστεί και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Θέλω να πιστεύω ότι τα ματς θα γίνουν σε αθλητικά γήπεδα. Εύχομαι να γεμίσουν και τα δύο γήπεδα και να κερδίσει ο καλύτερος, που βεβαίως εύχομαι να είναι η Λάρισα».
Κλείνοντας ρωτήθηκε αν θα στενοχωρηθεί σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΣ. «Θα στενοχωρηθώ (σ.σ. γέλια) και πολύ μάλιστα. Θέλω πολύ να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Υπάρχει κι ένα στατιστικό στοιχείο. Όποτε η ΑΕΛ περνάει στα ημιτελικά κατακτάει και το κύπελλο».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα