Κάναντι: «Δεν ισχύει για Ντομπέ»

Gazzetta team
Κάναντι: «Δεν ισχύει για Ντομπέ»

bet365

Τις φήμες για ενδιαφέρον του Ατρομήτου για τον Ντομπέ διέψευσε ο Νταμίρ Κάναντι λέγοντας πως ο Ατρόμητος δεν υπάρχει θέμα. Για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου τόνισε πως απλά κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι.

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 1-0 επί του Αστέρα και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου προκρίθηκε. Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου. Έπαιξε μετά από τρεις μέρες και πέτυχε ακόμα μία νίκη. Η βροχή έκανε ακόμα πιο έντονο το παιχνίδι, οπότε έπρεπε να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι στο ματς. Ξέραμε ότι ο Αστέρας μετά το πρώτο παιχνίδι ο Αστέρας έπρεπε να κάνει κάτι, για αυτό είχαμε τη σημερινή προσέγγιση.

Για το αν έχει αντιληφθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για τον Ατρόμητο και τον ενθουσιασμό του κόσμου: «Ναι, απολύτως το καταλαβαίνω. Συνεχίζουμε όμως το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που θα έχει νέο προπονητή. Χαιρόμαστε σήμερα, αλλά από αύριο προετοιμαζόμαστε για τον Παναιτωλικό. Από το βράδυ κιόλας με το γεύμα που έχουμε προγραμματίσει ως ομάδα».

Για τη φημολογία με τον Ντομπέ: «Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα, αλλά αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, δεν ισχύει και δεν γνωρίζω κάτι. Εμείς κοιτάζουμε την αγορά και αν βρούμε κάποιον παίκτη, ανάλογα θα κινηθούμε. Έχουμε καλή ποιότητα στην επίθεση και κοιτάμε τους καλύτερους παίκτες, ώστε να κάνουμε και ένα μικρό rotation. Και έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια, οπότε χρειαζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Όχι, δεν έχουμε κάτι νεότερο. Αν υπάρχει κάτι θα το μάθετε. Το σημαντικό δεν είναι το συμβόλαιό μου, αλλά η πορεία της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα