Σισέ στο gazzetta.gr: «Φοβήθηκε τον Μιραλάς ο Πλατανιάς»

Σισέ στο gazzetta.gr: «Φοβήθηκε τον Μιραλάς ο Πλατανιάς»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Σισέ στο gazzetta.gr: «Φοβήθηκε τον Μιραλάς ο Πλατανιάς»

bet365

Ο Παπέ Αμπού Σισέ μίλησε στο gazzetta.gr, από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης», μετά το τέλος του ματς με τον Πλατανιά, για τη σημασία να συνεχίσει η ομάδα στο δρόμο που βρίσκεται αλλά και για τον Κέβιν Μιραλάς που... τρόμαξε τους Κρητικούς.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Είναι ο «βράχος» του Ολυμπιακού. Ο Παπέ Αμπού Σισέ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην πρώτη του χρονιά με την ερυθρόλευκη φανέλα και αναμφισβήτητα είναι από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο 23χρονος, μίλησε στο gazzetta.gr από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης», για τις κλειστές άμυνες που αντιμετωπίζει η ομάδα του στο Φάληρο, τη σημασία της επιστροφής του Μιραλάς στο Λιμάνι, ενώ ευχήθηκε το νέο έτος να βρει νταμπλούχους τους «ερυθρόλευκους».

Είδαμε ότι ο Πλατανιάς σας δυσκόλεψε. Οφείλεται στο ότι έπαιξε κλειστά;

«Πάντα συμβαίνει αυτό. Όποιες ομάδες έρχονται στο Καραϊσκάκης μένουν πίσω, οπότε είναι δύσκολο να παίζει κόντρα σε τέτοιες ομάδες».

Σημαντικό ότι το 2018 έχει μπει με δύο κολλητές νίκες.

«Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε στη σεζόν με δύο στα δύο. Όλοι ξέρουν τί συμβαίνει όταν δεν νικάς, επειδή το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Μπορεί ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να είναι στην κορυφή;

«Ναι, ναι... Η ομάδα έχει συνηθίσει να είναι πρώτη, προσπαθήσαμε πολύ να ανέβουμε στην κορυφή και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο ώστε να διατηρηθούμε εκεί που είμαστε τώρα».

Νέος προπονητής στην ομάδα. Είναι δύσκολο να μπείτε σε μια νέα φιλοσοφία;

«Πραγματικά, γενικά είναι δύσκολο να καταλάβεις αμέσως τα νέα "θέλω" ενός προπονητής, όμως, είμαστε σε καλό δρόμο παρόλο που είναι νωρίς».

Η έλευση του Κέβιν Μιραλάς πόσο αλλάζει τη δυναμική της ομάδας;

«Είναι σημαντικό να παίζεις με παίκτες όπως ο Κέβιν. Σου δίνουν αυτοπεποίθηση και είδαμε σήμερα ότι στον Πλατανιά τον φοβήθηκαν λίγο, παίκτες όπως αυτός είναι σημαντικοί για εμάς».

Τι θα πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός ώστε να γίνει καλύτερος;

«Έχουμε νέο προπονητή, είμαστε πρώτοι, βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, νικήσαμε σήμερα και πιστεύω ότι χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο ώστε να παραμείνουμε στο δρόμο των επιτυχιών».

«Εύχομαι να πάρουμε και το Κύπελλο επίσης», έκλεισε ο Σισέ αποχαιρετώντας μας λέγοντας σε άπταιστα ελληνικά «καλή χρονιά»!

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα