Προκλητικός ο Παπαδόπουλος, απάντησε χυδαία στην κερκίδα!

Νίκος Αθανασίου
Προκλητικός ο Παπαδόπουλος, απάντησε χυδαία στην κερκίδα!

bet365

Ο πορτιέρο της Λαμίας «απάντησε» στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και δημιούργησε ένταση από το πουθενά στην Λεωφόρο μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και με ελάχιστο κόσμο να έχει παραμείνει στις κερκίδες της Λεωφόρου, ο πορτιέρο της Λαμίας, Νίκος Παπαδόπουλος πήγε να βάλει… φωτιά από το πουθενά! Με απαράδεκτη συμπεριφορά που σαφώς δεν τιμάει τον ίδιο σε μια ιστορική στιγμή για την ομάδα του. Κάποιοι λίγοι οπαδοί του «τριφυλλιού» κάτι του είπαν (προφανώς τον έβρισαν) και εκείνος έχασε την ψυχραιμία που πρέπει να έχει κάθε επαγγελματίας αθλητής, γύρισε προς την κερκίδα και είπε μεταξύ άλλων δείχνοντας προς την εξέδρα «σου γαμ... ότι έχεις και δεν έχεις. Αμα κατέβεις κάτω σε έχω τελειώσει, εγώ στο λέω», κάνοντας μάλιστα και χειρονομίες. Μάρτυρας φυσικά είναι και η κάμερα της Cosmote tv μιας και το βίντεο ήδη... κυκλοφορεί!

Η παρέμβαση των ανθρώπων της ασφάλειας του Παναθηναϊκού λειτούργησε… πυροσβεστικά, παρά το γεγονός πως ο Παπαδόπουλος συνέχιζε τον διάλογο με την κερκίδα, μέχρι που μπήκε στα αποδυτήρια και το θέμα έληξε οριστικά.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα