Γκαρθία: «Ενθουσιασμένος στον Ολυμπιακό, πολύ ευχαριστημένοι με Μιραλάς» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Γκαρθία: «Ενθουσιασμένος στον Ολυμπιακό, πολύ ευχαριστημένοι με Μιραλάς» (vid)

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία στην συνέντευξη Τύπου για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς στάθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις στην ομάδα και δήλωσε ευχαριστημένος με τον Μιραλάς.
Ο Όσκαρ Γκαρθία επισήμανε στην Σ.Τ. για:
Το παιχνίδι με Πλατανιά και την πρώτη του παρουσία: Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στον σύλλογο από το πως με έχουν υποδεχθεί. Είμαι ενθουσιασμένος και χαίρομαι από το πως έχουν πάει οι μέρες στην ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε σε ματς Κυπέλλου και τέτοια ώρα και εργάσιμη ημέρα.
Τη νίκη και τις πρώτες του εντυπώσεις: Λοιπόν ήταν ένα ματς όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε σε δράση παίκτες που έχουμε δει λιγότερο. Είδαμε πάνω κάτω ότι περιμέναμε. Είμαστε χαρούμενοι γιατί μετά από 2 ημέρες προπονήσεων προσπάθησαν και έκαναν ότι τους ζητήσαμε και ότι δουλέψαμε.
Τον Μιραλάς: Είναι ένας παίκτης που ήρθε εδώ για να παίζει σε ομάδα που ξέρει καλά και που ο κόσμος τον αγαπάει. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά του, τη νοοτροπία του και την φυσική του κατάσταση και γι' αυτό έπαιξε σήμερα.
Το σύστημα και εάν βάζει ήδη την... σφραγίδα του: Είναι λίγο πολύ το πως θέλω να παίζουμε. Πάντα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των παικτών μας και τον αντίπαλο. Θέλουμε να παίζουμε στην αντίπαλη περιοχή. Είχαμε και κάναμε πολλές φάσεις σήμερα για γκολ. Το σχήμα είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που είχε πριν η ομάδα αλλά η ιδέα είναι αυτή.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα