Με πολλά προβλήματα για το... θαύμα η Ξάνθη

Gazzetta team
Με πολλά προβλήματα για το... θαύμα η Ξάνθη

bet365

Με τέσσερις απουσίες ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΛ η Ξάνθη ψάχνοντας το... θαύμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μετά την ήττα με 3-0 στην Λάρισα.

Jackpot* σε περιμένουν στα παιχνίδια της Sportingbet.gr! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Έχοντας χάσει με 3-0 στην Λάρισα, το έργο της Ξάνθης για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μόνο εύκολο δεν είναι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι... ακρίτες θα τα παρατήσουν. Κάθε άλλο, καθώς θα παλέψουν για την πρόκριση, παρότι θα αγωνιστούν με απουσίες. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Μπρίτο, Λισγάρας, Φλίσκας και Κασάδο. Ο πρώτος λόγω τραυματισμού και οι άλλοι τρεις περισσότερο για ξεκούραση ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι επιλογές του Μίλαν Ράσταβας είναι οι εξής: Ζίβκοβιτς, Τζελέπης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Σβάρνας, Χατζητερζόγλου, Μελιόπουλος, Ντε Λούκας, Μεχία, Καμαρά, Λουσέρο, Ντουρίτσκοβιτς, Ορφανίδης, Τριάδης, Φασίδης, Κίκε, Γέντρισεκ, Κάστρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα