Ουφάνο: «Ικανοποιημένοι για Μασούντ-Μοράν»

Ουφάνο: «Ικανοποιημένοι για Μασούντ-Μοράν»

Gazzetta team
Ουφάνο: «Ικανοποιημένοι για Μασούντ-Μοράν»

bet365

Η ΑΕΚ νίκησε ξανά τον Παναιτωλικό, οι δύο μεταγραφές έπαιξαν καλά, οπότε ο Φελίπε Ουφάνο είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος.

Αναλυτικά όσα είπε ο βοηθός του Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου.

Για το πόσο ικανοποιημένος είναι από την ετοιμότητα των Μασούντ-Μοράν: «Αρχικά είμαστε αρκετά χαρούμενοι, είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούν λίγο χρόνο να προσαρμοστούν. Ο Μασούντ ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Μοράν θα χρειαστεί λίγο περισσότερο, σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι κι από τους δύο».

Για το πόσο ικανοποιημένος είναι όταν ένας από τους καλύτερους παίκτες σε αυτό το ματς ήταν ο τερματοφύλακας: «Μετά το πρώτο ματς, ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι, αλλά δεν είδα και τόσο πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες... Η ομάδα με παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής νίκησε ξανά σήμερα, οπότε μένουμε σε αυτό».

Για την απόδοση του Γιαννούτσου: «Είναι νεαρός, τον πιστεύουμε πολύ, έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Προσαρμόστηκε σε αυτό που του ζητήσαμε, να συνεργαστεί με Λαμπρόπουλο-Βράνιες. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο λόγω ηλικίας, υπάρχει και μεγάλος ανταγωνισμός στην ΑΕΚ αλλά τον πιστεύουμε πολύ».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα