Ανάσες σε Μάτος, Βιεϊρίνια και Κάμπος

Σταύρος Σουντουλίδης
Ανάσες σε Μάτος, Βιεϊρίνια και Κάμπος

bet365

Ποιους ποδοσφαιριστές επέλεξε να πάρει στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στα Τρίκαλα το απόγευμα (17.15) της Τρίτης (09/01) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, παρότι το σκορ του πρώτου αγώνα του δίνει τη δυνατότητα, επέλεξε και πήρε στην αποστολή τους περισσότερους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τους Λέο Μάτος, Τζάλμα Κάμπος, Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ εκτός έμειναν, λόγω προβλημάτων, οι Πασχαλάκης (ενοχλήσεις στον αγκώνα), Κάνιας (ενοχλήσεις στη γάμπα) και οι Κάτσε, Ελ Καντουρί.

Στην αποστολή συμμετέχει και ο νεαρός Λευτέρης Λύρατζης από την Κ20, που δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Μάτος στο δεξιό άκρο της αμυντικής γραμμής

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η προπόνηση της Δευτέρας, η μοναδική που είχε στην διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου για να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές του, αφιερώθηκε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αγκώνα και έμεινε προληπτικά στο γυμναστήριο, όπου έκανε θεραπεία.

Ο Χοσέ Κάνιας ταλαιπωρείται από ισχιαλγία που του έχει προκαλέσει ενοχλήσεις στην γάμπα, ακολουθεί θεραπεία και αναμένεται να απουσιάσει και από το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΚ Κέρκυρα, με το πλάνο για την επιστροφή του να είναι για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Εργκούς Κάτσε απουσίασε από την προπόνηση λόγω ασθένειας, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, υψηλής επιβάρυνσης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Δικεφάλου ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για την επικείμενη αναμέτρηση, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται ο Ρόμπερτ Μακ, που επιστρέφει μετά την τιμωρία του και ο «μικρός» Λευτέρης Λύρατζης.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου για τον επαναληπτικό της Τούμπας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ρέι , Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Λημνιός, Μακ, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς, Λύρατζης».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα