Μία ακόμα παγκόσμια πρωτιά του ελληνικού ποδοσφαίρου! (vid)

Μία ακόμα παγκόσμια πρωτιά του ελληνικού ποδοσφαίρου! (vid)

Δήμος Μπουλούκος Δήμος Μπουλούκος
Μία ακόμα παγκόσμια πρωτιά του ελληνικού ποδοσφαίρου! (vid)

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος ακόμα προσπαθεί να καταλάβει πως ο διαιτητής Αρετόπουλος, όχι μόνο έδωσε εντολή να γίνει το Λαμία – Παναθηναϊκός, αλλά επέτρεψε να παίξουν οι γηπεδούχοι με λευκές φανέλες, γεγονός που δεν απαλάσσει τους παίκτες του «τριφυλλιού» από τις ευθύνες τους!

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ποτέ δεν πρέπει να λες... ποτέ. Ενώ πιστεύεις ότι τα έχεις δει όλα, πάλι κάτι θα συμβεί που θα σε αφήσει με ανοιχτό το στόμα.Οπως το ματς Κυπέλλου στη Λαμία, μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας και του Παναθηναϊκού. Το έγκλημα λοιπόν του διαιτητή Αρετόπουλου, δεν είναι τόσο ότι έδωσε το σύνθημα να ξεκινήσει το ματς, όσο το γεγονός ότι επέτρεψε στους γηπεδούχους να αγωνιστούν με λευκές φανέλες!

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Αρσεναλ - Λίβερπουλ! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ναι λευκές φανέλες, μέσα σε κατάλευκο τοπίο! Οσο λοιπόν κι αν προσπαθούσαν οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, το μόνο που αντίκριζαν ήταν κάποια... φαντάσματα να κινούνται μέσα στο γήπεδο. Κι όταν ήταν σε κοντινή θέση να τους δουν, ήταν πλέον αργά, είτε γιατί τους είχε περάσει ο αντίπαλος, είτε γιατί η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα!

Κάντε ένα κόπο να δείτε στο βίντεο, τις φάσεις των γκολ και θα καταλάβετε. Οσο και να μην θέλουν κάποιοι να το παραδεχθούν, το πλεονέκτημα των παικτών της Λαμίας, είναι ξεκάθαρο! Και η ευθύνη δεν είναι μόνο του Αρετόπουλου, αλλά και της ΕΠΟ που επέτρεψε να γίνει το παιχνίδι, έστω κι αν ο υπεύθυνος για την απόφαση διεξαγωγής ενός παιχνιδιού, είναι αποκλειστικά ο διαιτητής.

Από εκεί και πέρα, οι λευκές φανέλες και το χιονισμένο γήπεδο, δεν πρέπει να δημιουργούν ελαφρυντικά στους φιλοξενούμενους! Τέσσερα γκολ από τη νεοφώτιστη στη Super League ομάδα, δεν περίμενε κανείς, έστω κι αν το γήπεδο θύμιζε παγοδρόμιο κι ήταν αδύνατο να παιχτεί αξιοπρεπές ποδόσφαιρο. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» ολοφάνερα δεν είχαν καμία διάθεση να παίξουν μπάλα σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Ποδοσφαιριστές χωρίς πάθος, που απλώς περπατούσαν πάνω στο χιόνι ευεπιστώντας να τελειώσει μία ώρα αρχύτερα το μαρτύριο τους.

Ολα τα μαρκαρίσματα στους αντιπάλους τα έκαναν όρθιοι και εξ αποστάσεως και ζήτημα είναι, εάν έγιναν 2-3 τάκλιν μέσα σε 90 λεπτά.

Ηταν ξεκάθαρο ότι στο μυαλό τους στριφογύριζε η σκέψη «σιγά μην βουτήξω στο χιόνι, για μία ομάδα που με έχει απλήρωτο και μου χρωστάει κιόλας...» και περίμεναν το σφύριγμα της λήξης για να τρέξουν στα ζεστά αποδυτήρια.

Το πιο εύκολο βέβαια είναι να τους κατηγορήσεις και να ρίξεις όλο το ανάθεμα επάνω τους, για την τραγική εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση τους και αναλογιστείτε εάν θα παίζατε σοβαρή μπάλα, σε μία ομάδα που έχει απλήρωτο και το μέλλον της είναι τουλάχιστον ζοφερό.

Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο δεν παίζεις μόνο για την ομάδα σου, αλλά και για τον εαυτό σου και την αξιοπρέπεια σου. Κι αν θέλετε, παίζεις και για τον επόμενο εργοδότη σου, την ομάδα δηλαδή που θα σε δει να ξεχωρίζεις και θα προχωρήσει στη μεταγραφή σου, βάζοντας τέλος στο... απλήρωτο μαρτύριο σου.

Τίποτα, όμως, απ' όλα αυτά δεν συμβαίνει στον Παναθηναϊκό, που πάει από το κακό στο χειρότερο και είναι θέμα χρόνου να γίνει το μεγάλο μπαμ!

Αυτό που συνεχίζει να μου προκαλεί εντύπωση, είναι ότι ουδείς συγκινείται από την άθλια κατάσταση του συλλόγου. Με εξαίρεση τον Θεοδωρόπουλο που απογοητευμένος έφυγε νωρίς, κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ομάδ, οι παλαίμαχοι δείχνουν να είναι απογοητευμένοι κι ακόμα πιο ξενερωμένοι είναι οι φίλοι της ομάδας που απλώς δεν ασχολούνται.

Η μετάθεση στη συζήτηση των προσφυγών πρώην παικτών του «τριφυλλιού» γα τα χρωστούμενα, απλώς δίνει μικρή πίστωση χρόνου, αλλά δεν προσφέρει μόνιμη λύση από τη στιγμή που δεν υπάρχουν λεφτά, ενώ και οι λίγοι που έχουν μείνει στη διοίκηση και παλεύουν, μαζί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, κάποια στιγμή θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά.

Ο εφιάλτης του Παναθηναϊκού απλώς δεν έχει τέλος και ο ιστορικός σύλλογος νομοτελειακά θα υποστεί ζημιά που μπορεί να είναι και ανεπανόρθωτη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος