Γρηγορίου: «Μπορούμε και πρέπει να τα καταφέρουμε στο Κύπελλο»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Μπορούμε και πρέπει να τα καταφέρουμε στο Κύπελλο»

bet365

Η διάκριση στο Κύπελλο είναι βασικός στόχος του Πανιωνίου όπως ανέφερε και ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το 2-0 επί του ΟΦΗ ανέφερε τα εξής:

Για το παιχνίδι: «Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο ενόψει των εορτών. Υγεία και ειρήνη. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον Παναγιώτη (Κόρμπο) γιατί χθες η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Μπορεί ο ΟΦΗ να είναι ομάδα της Football League αλλά δεν είναι εύκολη. Προσπαθήσαμε να βρούμε τις λύσεις για να πετύχουμε το γκολ. Θεωρώ τη νίκη μας δίκαιη, γιατί παίξαμε Δευτέρα βράδυ με τον Λεβαδειακό και είχαμε ήττα και μέσα σε τρεις μέρες έπρεπε να είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο, σε έναν θεσμό που θέλουμε να προχωρήσουμε. Πήραμε ένα σοβαρό προβάδισμα, αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί και στο δεύτερο παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για την καλή παρουσία του Χατζισαφί στα χαφ: «Ο Χατζισαφί παίζει με την ίδια ευκολία και ως αμυντικό χαφ και ως αριστερό μπακ. Θα δούμε τι θα γίνει με τον παίκτη, είναι θέμα της διοίκησης. Είναι καλό για κάθε προπονητή να έχει παίκτες που μπορεί ένας παίκτης να παίξει σε διάφορες θέσεις».

Για το αν βγαίνει η κούραση στους παίκτες: «Βγαίνει η κούραση, χρειαζόμαστε αυτές τις μέρες της ξεκούρασης. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι έχουμε ξεκινήσει πολύ νωρίς με πολύ λίγες μέρες ξεκούραση, αυτό το γνωρίζουν καλά όλοι. Είναι λογικό να υπάρχει κούραση και ντεφορμάρισμα. Θέλουμε να ενισχυθούμε, να έχουμε περισσότερες λύσεις και να πάρουν ανάσες ξεκούρασης τα παιδιά. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη και καλύτερη πορεία στον δεύτερο γύρο. Στον πρώτο γύρο είμαστε στην 5η θέση, κοντά στους “8”, παρά τα πολλά προβλήματα που έχουμε».

Για το αν μπορεί ο Πανιώνιος να τα πάει καλά και σε πρωτάθλημα και σε Κύπελλο: «Μπορεί και πρέπει να τα καταφέρει. Είμαστε υποχρεωμένοι να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και στις δύο διοργανώσεις. Είμαστε στην ιστορικότερη ομάδα και είναι τιμή».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Είμαστε σε διαδικασία να μιλάμε με κάποιους παίκτες. Θέλουμε παίκτες να έρθουν να ενισχύσουν την ομάδα. Δε θέλουμε να κάνουμε κάτι βιαστικό, αν και ο χρόνος πιέζει. Πρέπει να κάνουμε ουσιαστικές προσθήκες, που θα βοηθήσουν και τα υπόλοιπα παιδιά, ενόψει του δευτέρου γύρου».

Για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση:«Σχεδόν όλες στον άξονα και θα δούμε τι θα γίνει με τον Χατζισαφί...».

Για την παρουσία του Τασουλή στις εξέδρες: «Ο Χρήστος εδώ ανήκει. Ήρθε για τις γιορτές στην Ελλάδα και ουσιαστικά ήρθε να δει την ομάδα του. Η διοίκηση σε συνεργασία μαζί μου ξέρουμε τι θα γίνει τελικά...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα