Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των «16»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των «16»

bet365

Με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται από τον Πλατανιά και την ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό αλλά και το Αστέρας-Ατρόμητος, συνεχίζεται η φάση των «16» του Κυπέλλου.

Μετά το... ορεκτικό Τρίκαλα-ΠΑΟΚ, σερβίρεται σήμερα το κυρίως πιάτο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με τρεις αναμετρήσεις.

Στις 15:00, υπάρχει η άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ του Αστέρα και του Ατρόμητου. Οι Αρκάδες θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους και αν είναι δυνατόν να κλείσουν τη σεζόν με νίκη.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος, που αποτελεί την ομάδα έκπληξη, μετά τη νίκη στο Περιστέρι επί των κιτρινομπλέ, επιθυμεί να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά και εκτός έδρας.

Η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Καπετάνος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκόρ, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Τόνσο, Ισνάλδο, Μαντίντα, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Γκοντό, Μανιάς και Δουβίκας.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Μίρκοβιτς, Κίναλης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Κυριακίδης, Ουάρντα, Ούμπιντες, Μάντσον, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντιγκινί, Ζησόπουλος, Ρισβάνης, Μενσά, Μπαστακός και Μπουσούλατζιτς.

Στις 17:15, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Πλατανιά. Ο Τάκης Λεμονής έχει πάρει όλα τα διαθέσιμα όπλα του στα Χανιά, εκτός του Σισέ - έτσι αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα με 11άδα πρωταθλήματος, κόντρα στο σύνολο του Ρόκα που παλεύει με τη σωτηρία του.

H αποστολή του Πλατανιά: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Ντικαμονά, Στάμου, Καρυπίδης, Πριντέτα, Βάντερσον, Ουές, Δημούτσος, Στανισάβλιεβιτς, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Στόιτσεφ, Παπανικολάου, Ζίκο, Κοροβέσης Ενσικουλού, Γκρέζλτσακ, Μπούντνικ.

H αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς, Ξενιτίδης.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την ΑΕΚ να παίζει στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Κυριακίδης, Τσέναμο, Κουσιάδης, Κλέσιο, Βακράκος, Ντίας, Μιχάι, Μαρκόβσκι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μόρας, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Ροντρίγκες, Ρότσα, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Νταλακούρας.

H αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Γιούσης, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Αραούχο, Αντωνίου.

Το πρόγραμμα της φάσης των «16»:

19/12

Τρίκαλα-ΠΑΟΚ 1-5

20/12

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος
17:15: Πλατανιάς-Ολυμπιακός
19:30: Παναιτωλικός-ΑΕΚ

21/12

15:00: Πανιώνιος-ΟΦΗ
15:00: Λάρισα-Ξάνθη
17:15: Λαμία-Παναθηναϊκός
19:30: Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα