Δοκιμή με Βούκοβιτς και ενδεκάδα με δυνατά... όπλα για Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμή με Βούκοβιτς και ενδεκάδα με δυνατά... όπλα για Πλατανιά

bet365

Ο Βούκοβιτς ήταν στις δοκιμές των βασικών για το Πλατανιάς - Ολυμπιακός με το τεχνικό επιτελείο να προσανατολίζεται στο να κατεβάσει σχήμα με τα βαριά... χαρτιά του.
Μία πιθανή 11άδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Πλατανιά στο Κύπελλο την Τετάρτη είναι με Προτό κίπερ και τετράδα άμυνας με Ομάρ, Βούκοβιτς, Ένγκελς και Κούτρη ή Φιγκέιρας. Ο Βούκοβιτς ήταν και στις δοκιμές των βασικών για τον αγώνα με τους Χανιώτες, ωστόσο δεν είναι σαφές ότι ξεκινάει καθώς και πάλι ο Λεμονής... θόλωσε τα νερά. Για το κέντρο Ρομαό, Ταχτσίδης και μπροστά τους Οφόε ή Φορτούνης. Για τα άκρα οι Μάριν με Πάρντο ή Σεμπά και τον Ανσαριφάρντ. Φαίνεται πως γενικά ο Λεμονής θέλει να πάει με αρκετούς βασικούς για το παιχνίδι αυτό. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πάντως να πάρουν χρόνο και κάποιοι παίκτες σαν τον Ζιλέ που δεν παίζουν τόσο το τελευταίο διάστημα. Πιθανότητες για βασικοί έχουν και οι Χουτεσιώτης και Μποτία.
Ο Τάκης Λεμονής πήρε ως γνωστόν 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, τα ονόματα των οποίων ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης. Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς και Ξενιτίδης.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα