Δοκιμασία στο Αγρίνιο για την ΑΕΚ

Gazzetta team
Δοκιμασία στο Αγρίνιο για την ΑΕΚ

bet365

Το εμπόδιο του Παναιτωλικού θα πρέπει να ξεπεράσει η ΑΕΚ για να βρεθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά σε ένα ζευγάρι με ιστορικό. Εύκολη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ κόντρα στα Τρίκαλα, με την Λαμία ο Παναθηναϊκός.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Χιρόνα – Αλαβές. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ να είναι ο πιο τυχερός από όλους τους μεγάλους αφού κληρώθηκε με ομάδα Football League τα Τρίκαλα. Αντίθετα, η κλήρωση δεν ήταν τόσο ευνοϊκή για την ΑΕΚ, αφού θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό κληρώθηκε με τον Πλατανιά σε ένα ζευγάρι που θα έχει ενδιαφέρον αν σκεφτεί κανείς το τι προηγήθηκε την περσινή σεζόν με τις δύο ομάδες να φτάνουν στα δικαστήρια. Τέλος, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη στην κατηγορία Λαμία, την οποία στο πρωτάθλημα απέτυχε να κερδίσει μένοντας στο 1-1.

Ζευγάρια χωρίς φαβορί το Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος με τις δύο ομάδες να είναι σε καλή κατάσταση, την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κοντραριστεί με τον Λεβαδειακό. Ανοικτό σε κάθε πρόβλεψη το ΑΕΛ - Ξάνθη, την ώρα που ο Πανιώνιος ήταν ο πιο τυχερός αφού τράβηξε από την κλήρωση την μοναδική ομάδα Footballa League που είχε τερματίσει πρώτη τον ΟΦΗ.

Να πούμε εδώ ότι τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν το τριήμερο 19-21 Δεκεμβρίου και οι ρεβάνς 9-11 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Πλατανιάς-Ολυμπιακός
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα
Λαμία-Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός-ΑΕΚ
Τρίκαλα-ΠΑΟΚ
Πανιώνιος-ΟΦΗ
ΑΕΛ-Ξάνθη

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα