«Ολα θα φανούν στο γήπεδο, τελείωσαν τα λόγια»

«Ολα θα φανούν στο γήπεδο, τελείωσαν τα λόγια»

bet365

Ο Ελληνας τερματοφύλακας έκανε τη δεύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έδειξε έτοιμος για το ματς στην Ξάνθη, όπου δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και πάλι κάτω από τα δοκάρια του «Δικεφάλου».

Στον αγώνα κυπέλλου με τον Αιγινιακό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν για την εστία του ΠΑΟΚ και έδειξε στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ότι μπορεί να τον υπολογίζει για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη.

«Ήταν νίκη νοοτροπίας έπρεπε να κάνουμε το καθήκον μας. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μου σήμερα, όμως έχω βαρεθεί να λέμε ότι πάμε για τίτλο, αυτό δεν μου λέει τίποτα, όλα θα φανούν στο γήπεδο, τελείωσαν τα λόγια. Αν είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, θα το πάρουμε, αν όχι θα κάτσουμε εδώ που είμαστε», τόνισε ο έμπειρος γκολκίπερ του «Δικεφάλου».

Οσο για την εικόνα της ομάδας στα εκτός έδρας ματς σχολίασε:

«Είμαστε σε καλό δρόμο για τα εκτός έδρας ματς. Ο προπονητής μας δουλεύει επιθετικά και προσπαθούμε. Είμαστε καλύτερη ομάδα από όσους αντιμετωπίσαμε ακόμα και στο «Καραϊσκάκη» ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες και εκτός έδρας».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα