Με βασικό τον... πρωτάρη Λάμπρου ο Λεμονής (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Με βασικό τον... πρωτάρη Λάμπρου ο Λεμονής (pics)

bet365

Ο Τάκης Λεμονής όπως σας είχαμε γράψει από χθες ξεκινάει το ματς με τον Κισσαμικό με βασικό αρ. μπακ τον νεαρό Λάμπρου. Διαβάστε το who is who του μικρού του Ολυμπιακού.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Κίπερ ο Καπίνο, στόπερ οι Νικολάου και Ένγκελς, Φιγκέιρας δεξιά στην άμυνα και Λάμπρου αριστερά, όπως διαβάσατε από χθες. Ο Μάρτινς εξάρι, Ζιλέ και Ανδρούτσος στον άξονα μπροστά του, Μπεν και Καρσελά στα άκρα και φορ ο Τζούρτζεβιτς. Εν τέλει δεν ξεκινάει βασικός ο Μάριν. Ο Λάμπρου από την άλλη κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού ενώ φέτος είχε ξαναμπεί αποστολή για το Κύπελλο. Γεννήθηκε στις 20/9/1998 και έχει καταγωγή από τη Χαλκίδα. Παίζει ως στόπερ, ως μπακ και παλαιότερα ως αμυντικό και κεντρικό χαφ.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Σχολή του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα και το 2012 πήρε... μεταγραφή στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Το 2015 κατέκτησε με προπονητή τον Δημήτρη Μαυρογενίδη το Πρωτάθλημα Super League Κ-17 στο Αγρίνιο. Το 2016 και το 2017 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K-20 με προπονητή τον Βασίλη Βούζα. Το 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.
Με τον Κισσσαμικό πραγματοποιεί την 1η του συμμετοχή σε επίσημο αγώνα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Με την ομάδα Νέων είχε κάνει ντεμπούτο στο UEFA Youth League στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου στις 16/9/2015 στο Ρέντη. Στο Youth League έχει 8 συμμετοχές και 1 γκολ. Το μοναδικό του γκολ το πέτυχε στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης με την Σπόρτινγκ (2-2). Τέλος είναι αρχηγός της ομάδας Νέων.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα