Ο Λεμονής σκέφτεται και Λάμπρου αριστερό μπακ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Λεμονής σκέφτεται και Λάμπρου αριστερό μπακ

bet365

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξετάζει την πιθανότητα να βάλει τον νεαρό Λάμπρου για αριστερό μπακ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κισσαμικό στον θεσμό του Κυπέλλου.
Υπάρχει η περίπτωση ο Λεμονής να ρίξει στο ματς με τον Κισσαμικό τον 19χρονο Στάθη Λάμπρου. Ο Λάμπρου που προέρχεται από τους Νέους και είναι από τα βασικά στελέχη τους με 8 ματς φέτος και 1 γκολ έχει πάρει ξανά... γεύση αποστολής της πρώτης ομάδας με τον Αχαρναϊκό. Ο Λάμπρου παίζει αμυντικός χαφ ή κεντρικός χαφ αλλά αγωνίζεται και στην άμυνα. Στους Νέους έχει παίξει και στόπερ.
Ο Τάκης Λεμονής σκέφτεται τον νεαρό για βασικό αρ. μπακ στο Κισσαμικός - Ολυμπιακός στο Κύπελλο. Με βάση τα όσα δοκίμασε ο Λεμονής μπορεί να δούμε μία 11άδα με Καπίνο κίπερ, Ομάρ δεξιά (σ.σ. ή Φιγκέιρας), Ένγκελς, Νικολάου (σ.σ. και ο Σισέ διεκδικεί θέση) και Λάμπρου. Στον άξονα οι Ζιλέ, Ανδρούτσος και Μάριν, στα... φτερά οι Μπεν και Καρσελά και φορ ο Τζούρτζεβιτς. Και ο Νικολάου βέβαια θα μπορούσε να πάει αριστερά και ακόμα και ο Φιγκέιρας αλλά βέβαια όσα ματς πήγε αριστερά ο Πορτογάλος δεν του πήγαν τόσο καλά.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα