Οι 19 του Λεμονή και ο... πρωτάρης Αγγελόπουλος (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Οι 19 του Λεμονή και ο... πρωτάρης Αγγελόπουλος (pic)

bet365

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό και φυσικά θα έχει αρκετές αλλαγές. Οι 19 του Λεμονή, η πρώτη φορά του Αγγελόπουλου και ο Λάμπρου.
Ο Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό την Τετάρτη (29/11, 17:15) στα Χανιά και την Τρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση στον Ρέντη. Μετά το τέλος της, ο κ. Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή η οποία θα αναχωρήσει για την Κρήτη. Σε αυτήν είναι και ο 98άρης κίπερ Γιάννης Αγγελόπουλος. Ο Αγγελόπουλος που είναι 7 χρόνια στην Ακαδημία πήρε πέρυσι πρωτάθλημα με την Κ-20. Είναι η πρώτη του αποστολή με τους μεγάλους και ενώ κάνει κατά διαστήματα προπονήσεις μαζί τους. Είναι επαγγελματίας από το 2016.
Επίσης υπάρχει ως πρόσωπο και ο 19χρονος μεσοαμυντικός Στάθης Λάμπρου. Ένας παίκτης που παίζει και στόπερ. Ο Λάμπρου είχε μπει αποστολή και με Αχαρναϊκό στο Κύπελλο. Την αποστολή απαρτίζουν 19 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά τα ονόματα αυτών: Αγγελόπουλος, Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λάμπρου, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Βρουσάι και Ξενιτίδης.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα