Κύπελλο Ελλάδας: Αρχίζουν να μοιράζονται... εισιτήρια!

Κύπελλο Ελλάδας: Αρχίζουν να μοιράζονται... εισιτήρια!

bet365

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική για τους ομίλους του Κυπέλλου πράξη πρώτη με αναμετρήσεις που δίνουν εισιτήρια πρόκρισης στο μενού.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Λέστερ – Τότεναμ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενείται στις 15:00 από τον ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με σκοπό μόνο τη νίκη ώστε να πάει κι αυτός στους 3 βαθμούς και να φτάσει τόσο το σημερινό του αντίπαλο όσο και τον Πλατανιά.

Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος παίζει στην Σπάρτη. Οι γηπεδούχοι έχουν πει «αντίο» στη συνέχεια του θεσμού, ενώ η ομάδα του Περιστερίου θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Στις 17:15 ο Απόλλων Λάρισας υποδέχεται τη Λαμία κι οι δύο θέλουν τη νίκη για να βρεθούν όσο πιο κοντά γίνεται στη δεύτερη θέση και να ακολουθήσουν την ΑΕΚ στην επόμενη φάση.

Ο Πανσερραϊκός θέλει νίκη απέναντι στην Ξάνθη για να συνεχίσει να έχει ελπίδες πρόκρισης. Δύσκολο το έργο για την ομάδα των Σερρών, αλλά τα λιοντάρια αναμένεται να τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Ο Αρης παίζει με τον ΠΑΣ και θέλει τη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση, ενώ κι η ομάδα του Πετράκη με 4 βαθμούς δεν μπορεί αν νιώθει ασφάλεια. Ειδικά από τη στιγμή που ο Πανιώνιος παίζει με τον Παναιγιάλειο που έχει ήδη αποκλειστεί μιας και δεν έχει πάρει κάποιον βαθμό.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα