ΟΦΗ-Πλατανιάς 1-0

Gazzetta team
ΟΦΗ-Πλατανιάς 1-0

bet365

Μπορεί να τους χωρίζει μια κατηγορία, αλλά η φανέλα είναι βαριά, ό,τι κι αν συμβαίνει. Ο ΟΦΗ με το γκολ του Χαντί επικράτησε 1-0 του Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ και παραμένει στο «κόλπο της πρόκρισης», στον... όμιλο του μπλεξίματος. Συνεχίζεται ο... κατήφορος για τους Χανιώτες.
Επρεπε να φτάσουμε τέλη Οκτωβρίου ώστε ο ΟΦΗ να δώσει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου κέρδισε τον Πλατανιά με 1-0 στο ντέρμπι της Κρήτης και πλέον, ορίζει την τύχη της σε ότι αφορά την υπόθεση πρόκριση από τον όμιλο. Αν δεν χάσει στο φινάλε από τον Απόλλωνα Σμύρνης, θα περάσει στους «16» και θα πάρει μαζί τους Χανιώτες. Σε διαφορετική περίπτωση, θα βγουν τα... κομπιουτεράκια.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 4-2-3-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 3-5-2. Στο πρώτο μισό ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος. Με κορυφαίους τους Χαντί, Ορτέγκα, άνοιξε το σκορ στο 9' με ωραίο γκολ του πρώτου και έφτανε πολλές φορές με αξιώσεις στα καρέ του Κοκκαλά. Οπου μεταξύ άλλων είχε την μεγάλη διπλή ευκαιρία ξανά με τους συγκεκριμένους παίκτες (δοκάρι του Ορτέγκα, «ριμπάουντ» του Χαντί που σούταρε αλλά απέκρουσε ο Κοκκαλάς). Είναι χαρακτηριστικό πως σε αυτό το διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μόνο 2 τελικές, εκ των οποίων ουσιαστική φάση ήταν εκείνη των καθυστερήσεων, με το τετ α τετ του Παπανικολάου, τον οποίο και «νίκησε» ο Στρέζος. Η οποία και προήλθε μετά από λάθος του Ζιαμπάρη και όχι από οργανωμένη επίθεσή τους.
Στην ανάπαυλα ο Γιώργος Παράσχος θέλησε να αλλάξει πράγματα, όμως δεν του «βγήκε». Η ομάδα του συνέχισε να μην απειλεί, ενώ οι γηπεδούχοι «κατέβασαν» στροφές καθώς ακόμη δεν βρίσκονται στο 100%. Ετσι αρκέστηκαν σε διαχείριση του αποτελέσματος, ενώ απείλησαν με τον Χαντί, στην καλύτερή τους στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Χανιώτες από την πλευρά τους θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπούτνικ, αλλά ο Στρέζος έπεσε στην γωνία του και έδιωξε. Και για να τα λέμε όλα, μπορεί οι γηπεδούχοι να ήταν καλύτεροι, αλλά ο πορτιέρο τους κλήθηκε να κάνει δύο πολύ καλές επεμβάσεις, καθώς οι μόνες πλην μακρινών σουτ τελικές του Πλατανιά, ήταν και φάσεις για γκολ. Ετσι παίρνει και εκείνος ένα credit.
ΟΦΗ: Στρέζος, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός (79' Ρούσος), Χαντί (87' Λεάλ), Μάρτος (70' Ογκμπόε), Ορτέγκα, Κουσκουνάς.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Δημούλτσης, Στανισάβλιεβιτς, Αγγελοπουλος, Παπανικολάου, Ζίκο (46' Κοροβέσης), Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ουές (77' Γκρτζέλακ), Καρυπίδης (46' Κρος), Μπούντνικ.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα