Λουτσέσκου: «Ηταν ένα κακό παιχνίδι για μας» (vid)

Λουτσέσκου: «Ηταν ένα κακό παιχνίδι για μας» (vid)

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Ηταν ένα κακό παιχνίδι για μας» (vid)

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του παραδέχθηκε την κακή βραδιά στην οποία βρέθηκε ο «Δικέφαλος» στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Τενερίφη – Εσπανιόλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

«Ηταν ένα κακό παιχνίδι από την ομάδα, δεν κάναμε απολύτως τίποτα, δεν μπήκαμε όπως έπρεπε να μπούμε, μάλιστα, απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Απόλλων, που είχε ένα έξτρα κίνητρο παίζοντας ένα τοπικό ντέρμπι, μας έλειψαν στοιχεία όπως η επιθετικότητα κι αν δεν αντιμετωπίσεις σωστά αυτού του είδους τα παιχνίδια, τότε θα ξεκινήσεις να έχεις προβλήματα, ο αντίπαλος να αποκτά αυτοπεποίθηση, ενώ ένα ακόμη στοιχείο ήταν όταν αρχίσαμε να έχουμε μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών μας, με αποτέλεσμα αντί να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω χωρίς να μπορούμε να έχουμε την τελική πάσα».

«Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, δώσαμε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να κοντρολάρει τον αγώνα για σχεδόν 15 λεπτά, αλλά νομίζω ότι οι παίκτες που μπήκαν στο γήπεδο ως αλλαγές ήταν πολύ καλοί, είχαν κίνητρο και έδωσαν στην ομάδα το πνεύμα που χρειαζόμασταν για να πάρουμε τη νίκη. Το μοναδικό καλό που κρατάμε στο τέλος ήταν η νίκη και η πρόκριση με έξι βαθμούς, που μας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστούμε το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου».

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, ήταν μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, προσπάθησε να δημιουργήσει και να χτίσει το παιχνίδι της από πίσω, μου άρεσε αυτό που είδα από την αντίπαλη ομάδα και ίσως η ισοπαλία να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα