Αποθέωση στον Παναθηναϊκό και απαίτηση για νίκη στο ντέρμπι!

Gazzetta team
Αποθέωση στον Παναθηναϊκό και απαίτηση για νίκη στο ντέρμπι!

bet365

Περισσότεροι από 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που θα διανυκτερεύσει η ομάδα ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αποθέωσαν παίκτες και προπονητή και τους ζήτησαν τη νίκη στο ντέρμπι.

Με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη θέση, ο κόσμος της ομάδας έχει αποφασίσει να στηρίξει τον Ουζουνίδη και τους παίκτες και όπου βγει. Μια στήριξη που έχει φανεί στα τελευταία εντός έδρας ματς των... πράσινων, στο εκτός με την Λαμία, αλλά και μία μέρα πριν την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο.

Συγκεκριμένα περισσότεροι από 100 φίλοι του «τριφυλλιού» από τις γύρω περιοχές βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που θα διανυκτερεύσει η ομάδα στη Λίμνη Πλαστήρα και αποθέωσαν τον προπονητή και τους παίκτες. Με το σύνθημα «εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ» να ακούγεται πολλές φορές, ο κόσμος ζήτησε στην συνέχεια τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του Σαββάτου, ενώ για ακόμα μία φορά ξεκαθάρισε πως θα είναι δίπλα στην ομάδα και πως θα πρέπει όλοι να παίζουν με ψυχή και να προσπαθούν σε κάθε ματς,

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου για το αυριανό παιχνίδι, καθώς η Αναγέννηση έχει διαθέσει τη θύρα στο πέταλο, με τα εισιτήρια να κοστίζουν 10 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα