«Μπλόκο» στους οπαδούς της Παναχαϊκής για Λάρισα

Gazzetta team
«Μπλόκο» στους οπαδούς της Παναχαϊκής για Λάρισα

bet365

Χωρίς τους οπαδούς της θα ταξιδέψει η Παναχαϊκή στη Λάρισα και τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ, έπειτα από απόφαση της αστυνομίας.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στις 25 Οκτωβρίου για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, με την αστυνομία να απαγορεύει την οργανωμένη, αλλά και τη μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών των Αχαιών. Εισιτήρια θα διατεθούν μονάχα για τους φιλάθλους της ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, με αφορμή τον αγώνα Κυπέλλου της Παναχαϊκής την ερχόμενη Τετάρτη στην ομώνυμη πόλη με αντίπαλο την ΑΕΛ, από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνονται τα εξής:
Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται τόσο η οργανωμένη όσο και η μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών της Παναχαϊκής για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Όλα τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί για τον αγώνα θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο σε φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα