Νάπολι – Λάτσιο 1-0: Θεότρελη πρόκριση (vid)

Gazzetta team
Νάπολι – Λάτσιο 1-0: Θεότρελη πρόκριση (vid)

bet365

Η Νάπολι συνεχίζει στα ημιτελικά του Coppa Italia, αποκλείοντας με 1-0 την κάτοχο του τίτλου, Λάτσιο, σε ένα ματς με χαμένο πέναλτι, δύο αποβολές, τέσσερα δοκάρια και δύο ακυρωμένα γκολ.

Στις τελευταίες 12 αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις η Λάτσιο είχε 11 νίκες και μία ήττα. Η Νάπολι την υποχρέωσε να ηττηθεί ξανά και μάλιστα με αυτό το 1-0 την απέκλεισε και συνεχίζει εκείνη στα ημιτελικά του Copa Italia. Το παιχνίδι ήταν εντελώς δραματικό και είχε απίθανες συγκινήσεις.

Ο Ινσίνιε στα 90 δευτερόλεπτα άδειασε δύο αντιπάλους και πλάσαρε για το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Ο Ιμόμπιλε έχασε τρελό πέναλτι, καθώς γλίστρησε στην εκτέλεσή του (10’) και στο 25’ είχαν μείνει και οι δύο ομάδες με 10 παίκτες (Χισάι – Λέιβα). Θα ακολουθούσαν τέσσερα δοκάρια και δύο ακυρωμένα γκολ, που θα άφηναν εκτός την κάτοχο του τίτλου, με τη Νάπολι να περιμένει τον νικητή του Φιορεντίνα-Ιντερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα