Ίντερ - Κάλιαρι 4-1: Ο Λουκάκου «καθάρισε» στα 23" (vid)

Gazzetta team
Ίντερ - Κάλιαρι 4-1: Ο Λουκάκου «καθάρισε» στα 23" (vid)

bet365

Ο Ρομέλου Λουκάκου έβαλε μπροστά την Ίντερ με γκολ από τα 23 δευτερόλεπτα και έδωσε το σύνθημα για την πρόκριση επί της Κάλιαρι (3-0) στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Το έργο το είχε ξαναδεί και δεν ήθελε να επαναπαυτεί ξανά. Γρήγορο γκολ βρήκε και κόντρα στην Αταλάντα (Λαουτάρο στο 4') και στο τέλος θεωρήθηκε και τυχερή που κράτησε την ισοπαλία (1-1). Βέβαια, όχι και τόσο γρήγορο, όσο αυτό που πέτυχε ο Ρομέλου Λουκάκου στην πρώτη επίθεση του αγώνα, με το ρολόι να δείχνει 00:23 στο 1-0 της Ίντερ επί της Κάλιαρι, το τάχιστο τέρμα στο ιταλικό ποδόσφαιρο την φετινή σεζόν.

Αυτό δεν μπορούσε και δεν άφησαν οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε να ανατραπεί. Οι Νερατζούρι επέστρεψαν στις θετικές εμφανίσεις, σκόραραν άλλες τρεις φορές κόντρα στην ομάδα του βασικού Μπάμπη Λυκογιάννη και πήραν το εισιτήριο για τις «8» καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ο Βέλγος φορ απέδειξε και πάλι ότι είναι το βασικό υπερόπλο των Μιλανέζων, πάσας διοργάνωσης, σκοράροντας και δεύτερο τέρμα στο 49' για το 3-0. Αυτή ήταν η 5η φορά που σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε ένα παιχνίδι φέτος, όντας ο 5ος διαδοχικός παίκτης που το καταφέρνει χρονικά μετά τους Λεβαντόφσκι, Βέρνερ, Ιμόμπιλε και Αγουέρο. Από κει και πέρα, Μπόρχα Βαλέρο (22') και Ρανόκια (81) σφράγισαν την άνετη πρόκριση κόντρα στην Κάλιαρι, που είχε μειώσει προσωρινά στο 73' με τον Ολίβα.

Πλέον, η Ίντερ θα κοντραριστεί στα προημιτελικά με τον νικητή του Αταλάντα - Φιορεντίνα.

Ίντερ (Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γκοδίν, Ρανόκια, Σκρίνιαρ, Λαζάρο, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (69' Σένσι), Βαλέρο, Ντιμάρκο (78' Μπιράγκι), Σάντσεζ (69' Εσποζίτο), Λουκάκου

Κάλιαρι (Μαράν): Όλσεν, Λυκογιάννης, Βαλούκιεβιτς, Πισακάνε, Φαράγκο, Ιονίτα (79' Ζοάο Πέδρο), Ολίγια, Ναντέζ (80' Μπίρσα), Κάστρο (46' Ρογκ), Ναϊνγκόλαν, Τσέρι

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα